UŽIVO NA PINKU PRIZNALA SVE! Sandra Čaprić otvorila dušu: Počela sam da plačem, morala sam...

Autor:

Zabava

01.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je nedavno postala majka, a sada je otkrila kako joj teku prvi dani majčinstva!

UŽIVO NA PINKU PRIZNALA SVE! Sandra Čaprić otvorila dušu: Počela sam da plačem, morala sam...

Foto: printscreen/RED TV

Sandra Čaprić

Popularna pevačica i bivša zadrugarka Sandra Čaprić nedavno se porodila i na svet donela dečaka, kom je dala ime Aleksej. Sandra je u ljubavi sa biznismenom kog skriva od očiju javnosti, a nedavno je otkrila da je otac deteta "izvan ovog našeg sveta". Njen partner ima svoj biznis i nema veze sa estradom, a njihova veza traje već nekoliko godina.

Sandra se sinoć uključila u uživo u emisiju "Pitam za druga", gde je otkrila kako joj teku prvi dani majčinstva.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Sandra Čaprić o prvim danima majčinstva

- Morala sam da se porodim carskim rezom. Kad sam čula bebu moju, počela sam da plačem. Ne mogu da opišem koje su to emocije i šta se desi ženi kad postane majka. Najsrećnija sam osoba na svetu. Ostvarila sam sve što sam želela. Postižem sve oko bebe, ali imam i pomoć. Snalazim se kako treba i baš na pravi način. Beba se budi na dva sata da bih ga dojila, ali stu to slatke muke. Presrećna sam, srce mi igra od sreće - rekla je Sandra, pa otkrila kako se odlučila na ime:

- Zbog naše slave je došlo do imena. 

Inače, ranije se spekulisalo da je ona u vezi sa oženjenim muškarcem, što je ona nedavno demantovala.

- Daleko bilo da je oženjeni, to nije istina. U drugom stanju jesam. Nema veze da je oženjeni muškarac, veze sa tim nema. Nije poznat javnosti, on je u svom biznisu, bio je sa mnom godinu dana, dok sam bila povređena, dolazi mi i kući, zna mi roditelje, veze sa vezom nema. Sve je u najboljem redu. Treći sam mesec trudnoće u Ivanjici sam. To nije istina za oženjenog, nemoj da mi blate ime i porodicu. U vezi sam i u blagoslovenom sam stanju - rekla je tada Sandra Čaprić za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading