UŽIVO UKLJUČENJE U ELITU! Milan Milošević FRAPIRAO takmičare, OVE reči odzvanjaju imanjem u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

01.04.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević se uključio uživo u ,,Elitu"!

UŽIVO UKLJUČENJE U ELITU! Milan Milošević FRAPIRAO takmičare, OVE reči odzvanjaju imanjem u Šimanovcima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditelj Milan Milošević poslao je učesnicima "Elite" veličanstvene torte kako bi ih častio za svoj rođendan. Pored torte stigla je i prelepa poruka koju su takmičari pročitala uživo u programu naslas. Voditelj Milan im se obratio šok rečima, te im je najavio da će večeras goreti Balkan, kad se bude pojavio u emisiji ,,Pretres nedelje"!

 

- Draga Elito znam da od mene ponedeljkom ne očekujete tako lepe i slatke stvari ali ovaj ponedeljak je poseban. Danas je moj rođendan i uživajte. ps. Spremite se za pretres nedelje, večeras će goreti Balkan - napisao je Milan.

Foto: Instagram.com

Milan Milošević i njegova mama slave rođendan

 

Popularni voditelj "Elite" Milan Milošević danas slavi svoj 47. rođendan. On je rođen 1. aprila 1977. godine u Sremskoj Mitrovici, a danas ima još jedan razlog za slavlje. 

Naime, rođendan slavi i njegova majka. Milošević se danas oglasio na društvenoj mreži Instagram, podelio čestitke svojih prijatelja, a potom posvetio dirljivu poruku svojoj majci.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milan Milošević

 

Milan je objavio selfi sa njom, a onda joj se obratio emotivnim rečima:

- Ti si anđeo koji me je čuvao u teškim trenucima i koji mi je davao snagu kada je ona nestajala... - započeo je Milan, pa nastavio:

Majko, srećan ti rođendan i presrećan sam što sam ti ja najlepši rođendanski poklon - napisao je Milošević i dodao nekoliko emotikona srca i crvenih balona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading