ŠOK PREOKRET! Stanislav večeras napušta Belu kuću, Produckija OBAVESTILA o novim promenama!

Autor:

Zadruga

01.04.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiglo pismo u kom je otkriveno ko je novi vođa!

ŠOK PREOKRET! Stanislav večeras napušta Belu kuću, Produckija OBAVESTILA o novim promenama!

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon što je sinoć zauvek napustila ElituSara Marbelja je iste večeri napisala pismo u kojem je imenovala novog vođu. U pitanju je Slađa Lazić Poršelina. Pismo je upravo stiglo u Belu kuću, a trenutni vođa Luka Majčica je pročitao pismo:

Draga Elito, novi vođa je Slađa Poršelina - glasilo je pismo koje je napisala Sara Marbelja. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luka Majčica

Ostaje nam da vidimo da li će Slađa iskoristiti priliku i za omiljenog postaviti Stanislava Krofaka, za kog je otvoreno priznala da joj se sviđa ili će ga ipak poslati sa Mionom Jovanović u izolaciju. 

Pre nego što je Sara napustila rijaliti, bivši takmičar koji je ispao pre nje, u emisiji ,,Pitam za druga" je progovorio o odnosu sa njom. 

Foto: TV Pink/printscreen

Slađa Lazić i Stanislav Krofak

 

Kako bi prokomentarisao svoj odnos sa Sarom Marbeljom? Ušli ste u neki emotivni odnos, nakon toga ste doživeli razne brodolome, pa ponovo počeli da se družite. Da li si iskreno bio zaljubljen u nju?

- Sara je gotivna devojka, iskreno sam ušao sa njom u odnos. Desila se ta neka fizička privlačnost, imamo slične energije i ta neka njena ludost, sve mi se to baš dopalo jer smo jako slični. Bili smo mesec ili dva zajedno, na početku je bilo dobro, ali kasnije se ona mnogo zaljubila u mene, ja sam počeo da se hladim. Počela je da me iritira, imala je neki stav starlete, počela je da pozdravlja neke Ruse i da spominje neke jahte. Kad su bila "Pitanja novinara", ja sam imao svoje jako lepo izlaganje o tom odnosu. Međutim, ona je sve to bacila u vodu nekim svojim komentarima, pa sam se ja mnogo razočarao i na kraju se to sve neslavno završilo. Ja sam sve sa njom radio iskreno i shvatio sam da se više desila ta fizička privlačnost, a ja sam tražio osobu koja gleda na svet drugačije, a ne da ima stav starlete, nekako tražim devojku koja ima zdravije stavove.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading