NOVA DRAMA U ELITI: Posle ovoga sledi DIREKTNA NOMINACIJA!

Autor:

Zadruga

12.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da nominuju Odabrani učesnici!

NOVA DRAMA U ELITI: Posle ovoga sledi DIREKTNA NOMINACIJA!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Veliki šef je, kao i svakog petka, poslao pismo na adresu Bele kuće, kako bi se održale nominacije Odabranih učesnika. Prvi je reč dobio Anđelo Ranković, koji je žestoko urnisao Božu Džonsa.

- Ja ću Božu Džonsa jer je mnogo ljigav. Ovde ima previše ljigavih ljudi čak i više od Bože, ali on je ljigav, onaj sukob sa Mićom nije bio u redu, uskoro će oldtajmer po njega, pa nek se trese tamo malo. Tu su i Buđola i buđolina ali za njih ima vremena - rekao je Anđelo.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković

- Ja ću da nominujem Munju, on mi je ukrao budžet i mislim da nije u radu, Miljana ti si mu dala najbolji nadimak - rekao je Nemanja Gačić.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nemanja Gačić

- Slažem se sa ovim što je rekao Anđelo za Božu, ali ja ću ipak Ivana Marinkovića, nije u redu što je pričao ono za Miljanu i bivšu ženu, kad je sa nekim loš on baca i drvlje i kamenje na njega. Da mogu i Jelenu bih nominovao da mogu jer je i ona loša. Što se Bože tiče ide kao muva bez glave i samo gleda kome da se prikloni - rekao je Samir Ramović.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Samir Ramović

- Dok sam ovde nominujem 4 osobe, ovog puta ću Božu Džonsa, on je sve najgore što sam videla od muškog roda. Vređao mi je decu, kao skakavac je, samo gleda kome da se prikloni. Gadi mi se - rekla je Marija Malivuk.

- Ja ću ovde do kraja nominovati Darjana, on je ušao ovde sa mnom, imam i druge koje ne gotivim, ali on je veđao moju porodicu, a moja majka ga je prihvatila kao svog sina. Tako da ću ga uvek nominovati, on je jedno smeće ja sam mu bila u nizu, ispala sam glupa i naivan - rekla je Sneža Kušadasi, a kada se prebroje i ostali glasovi, saznaće se ko će biti nominovan od strane Odabranih.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Sneža Kušadasi i Marija Malivuk

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading