OPET KOLAPS U BEOGRADU! DUGAČKE KOLONE NA SVE STRANE: Na Gazeli vozila mile, krcat i Brankov most! Evo kako je u ostalim delovima grada

Autor:

Vesti

16.05.2024

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugačka kolona vozila je Gazeli u smeru ka centru grada i na ovoj deonici vozila trenutno mile. Gužve ima i na Brankovom i Plavom mostu u smeru ka gradu.

OPET KOLAPS U BEOGRADU! DUGAČKE KOLONE NA SVE STRANE: Na Gazeli vozila mile, krcat i Brankov most! Evo kako je u ostalim delovima grada

Foto: Naxi kamere

Najveće gužve ovoga jutra u Beogradu su na Gazeli, Brankovom mostu i moto-putu kod Plavog mosta i Autokomande.

Dugačka kolona vozila je Gazeli u smeru ka centru grada i na ovoj deonici vozila trenutno mile. Gužve ima i na Brankovom i Plavom mostu u smeru ka gradu.

Saobraćaj se sporije odvija i na moto-putu u pravcu Novog Sada. Kolona je i na Pančevačkom mostu u smeru ka gradu, te se i u ovom delu vozila sporije kreću.

AMSS: Jak vetar otežava vožnju u košavskom području, duga čekanja za kamione na granicama

Vozače danas očekuju dobri uslovi za vožnju, vidljivost je dobra, saobraćaj van gradova umerenog do slabijeg inteziteta, ali će jak vetar otežavati vožnju u košavskog područja, saopštio je Automoto savez Srbije (AMSS).

Vetar će otežavati vožnju u južnom Banatu, Pomoravlju i Podunavlju, na putevima u košavskom području Timočke i Negotinske krajine, na prevojima preko Crnog Vrha kao i na putu od Paraćina ka Zaječaru preko prevoja Čestobrodica, pa se vozači upozoravaju da voze sporije i vode računa pri preticanju. Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Nema zadržavanja vozila na putničkim terminalima graničnih prelaza.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza na izlazu na Batrovcima se čeka osam sati, na Horgošu i Sremskoj Rači sedam sati, na Kelebiji pet sati, a na prelazu Šid tri sata.

Na ulazu u zemlju na prelazu Sremska Rača čeka se oko sat vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading