KOLAPS NA PANČEVCU: Kilometarske kolone, za pola sata se prelazi svega 500 metara! Izbegavajte danas ovu deonicu! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.04.2024

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako navode građani kombi se pokvario na Pančevačkom mostu, međutim prisutni su i radnici koji popravljaju deonicu od sinoć, a nastavljaju danas.

KOLAPS NA PANČEVCU: Kilometarske kolone, za pola sata se prelazi svega 500 metara! Izbegavajte danas ovu deonicu! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Saobraćajni kolaps koji se dogodio danas u smeru od Borče prema centru Beograda izazvao je velike probleme vozačima koji su se zatekli na toj deonici. Kako javljaju građani, glavni uzrok gužve bio je pokvareni kombi koji je potpuno zaustavio saobraćaj.

Kolona vozila koja se protezala duž puta, kako navode očevici, bila je dugačka čak kilometar i po. Vozači su se kretali izuzetno sporo, a neki od njih su izjavili da su za pola sata uspeli da pređu svega 500 metara. Situaciju dodatno otežava prisustvo kamiona koji se pripremaju za radove na toj deonici.

- Prešli smo svega 500 metara za pola sata, saobraćaj mili, uzrok je navodno pokvaren kombi. Pored njega, vide se i kamioni koji se spremaju da otpočnu radove na toj deonici, pa je najverovatnije zbog toga dodatno otežano kretanje vozila - govore građani koji su se našli u gužvi.

Na Instagram stranicama Serbia live Beograd, 192 i Moj Beograd su objavljeni snimci i fotografije kilometarskih kolona.

Kako navode građani kombi se pokvario na Pančevačkom mostu, međutim prisutni su i radnici koji popravljaju deonicu od sinoć, a nastavljaju danas.

Neki su čak most prešli pešaka zbog kolapsa koji se napravio.

Građani navode da su gužve počele jutros oko 11 časova i traju još uvek. Apeluju na druge građane da danas izbegavaju ovu ddeonicu ako mogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading