UBICI POLICAJCU PRETI 40 GODINA ROBIJE? Uskoro optužnica za ubistvo Amre Kahrimanović

Autor:

Svet

21.04.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka ga više od 40 godina zatvora.

UBICI POLICAJCU PRETI 40 GODINA ROBIJE? Uskoro optužnica za ubistvo Amre Kahrimanović

Foto: Dnevni Avaz/A.Bešić, Facebook

Istraga protiv Elvisa Ćustendila, policajca MUP-a TK koji je početkom februara izvršio brutalnu likvidaciju Amre Kahrimanović, privodi se kraju. Čeka se podizanje optužnice za krivično delo ubistvo, a prema nezvaničnim saznanjima lista "Avaz", očekuje se da će mu, s obzirom na okolnosti slučaja, biti određena zatvorska kazna od više od 40 godina.

Brutalnost zločina i bekstvo sa lica mesta

Ćustendil je ispalio čak 16 metaka u Amru Kahrimanović, dok je bio pijan i koristio službeni pištolj, nakon čega je pobegao s lica mesta. Ova brutalnost i okolnosti pod kojima je izvršen zločin su šokirale javnost. Dodatno, zločin se dogodio u kafani čiji je suvlasnik bila Amra, dok je Ćustendil tu veče takođe boravio.

Saznajemo da je Ćustendil nedavno bio na neuropsihijatrijskom veštačenju kako bi se utvrdilo u kakvom je bio stanju u trenutku kada je počinio zločin. Tri lekara iz Sarajeva su veštačila policajca po naredbi Tužilaštva TK, a nalaz se očekuje uskoro.

Očekivanja od optužnice

Očekuje se da će optužnica biti podignuta vrlo brzo, možda čak i naredne nedelje, nakon što se dobiju rezultati neuropsihijatrijskog veštačenja.

Podsetimo, Amru Kahrimanović ubio je Ćustendil u mesecu februaru iz službenog pištolja. Pištolj je pronađen kod njega prilikom hapšenja.  

Ćustendil je imao psihičkih problema, te se često svađao s kolegama. Pištolj mu je oduziman više puta, a takođe je privođen na trežnjenje zbog alkohola.

Osumnjičenje u alkoholisanom stanju pucao u Kahrimanović, a svemu je prethodila svađa. Kahrimanović je, kako su naveli očevici, zahtevala od gostiju da napuste lokal, tražeći da plate šta su popili i da idu, ali je Ćustendil, koji je bio česti gost ovog lokala i dolazio tu zbog Kahrimanović, to odbio. Nakon toga, došlo je do prepirke između nesretne žene i policajca, zbog čega je Ćustendil izvadio pištolj i ispalio više metaka u nesretnu ženu.

Iako se u prvi mah pričalo da su ubijena i ubica bili u nekoj vrsti odmosa, njena porodica je to demantovala. 

Portal Dnevno avaz kontaktirao je porodicu ubijene Amre Kahrimanović, koja je demantovala navode da su ona i Ćustendil bili u nekakvoj vezi.

Sin i brat ubijene su izjavili da je Karimanovićeva bila časna i poštena žena u svojoj veri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading