"BORIĆEMO SE ZA SRBIJU" Predsednik Vučić se oglasio iz Njujorka: Narod će videti rezultate!

Autor:

Vesti

21.04.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić je o ovom događaju obavestio javnost putem svog zvaničnog Instagram naloga, gde je istakao da je u Misiji pri UN u Njujorku formiran pravi štab za ovu priliku.

"BORIĆEMO SE ZA SRBIJU" Predsednik Vučić se oglasio iz Njujorka: Narod će videti rezultate!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/buducnostsrbijeav/

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Njujork gde će u ponedeljak imati značajnu ulogu kao predstavnik Srbije na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija. Ova sednica će biti od posebnog značaja jer će se na njoj predstaviti redovni šestomesečni izveštaj generalnog sekretara UN-a Antonija Gutereša o radu UNMIK-a.

Predsednik Vučić je o ovom događaju obavestio javnost putem svog zvaničnog Instagram naloga, gde je istakao da je u Misiji pri UN u Njujorku formiran pravi štab za ovu priliku. Takođe je najavio video konferenciju sa kolegama iz Beograda kako bi se uskladili u daljim aktivnostima. 

- U našoj Misiji pri UN u Njujorku formiran je pravi štab, uskoro video konferencija sa našima u Beogradu, a u Njujorku slede susreti sa više od 120 stalnih predstavnika različitih zemalja u UN. Naše šanse nisu velike, ali borićemo se za našu Srbiju i, verujte mi, narod će videti i rezultate - napisao je Vučić na Instagramu.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se već oglašavao iz Njujorka, gde će u ponedeljak predstavljati Srbiju na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, na kojoj će biti predstavljen redovni šestomesečni izveštaj generalnog sekretara UN-a Antonija Gutereša o radu UNMIK-a.

Vučić se oglasio na Instagramu i uz moćnu fotografiju srpske dece koja ponosno nose trobojke napisao:

- Nastavićemo da se borimo za Srbiju, za naš narod, za živote i budućnost naše dece, da idemo uzdignute glave bez obzira na to što su pokušali silom da nas ponize.

U izveštaju koji je objavljen na sajtu UN, a koji treba da bude razmotren sutra na sednici SB UN, Gutereš je naveo da su, uprkos izvesnom napretku u implementaciji sporazuma postignutih uz posredovanje EU, tenzije između Beograda i Prištine povećane, a da je bezbednosna situacija na severu Kosova ostala krhka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (41)

Loading
Vojvoda

21.04.2024 16:42

Napred za Srbiju, drugu zemlju nemamo.

Lola

21.04.2024 16:43

Naravno, svaki trud se na kraju isplati

Lena

21.04.2024 16:45

Vucicu samo napred, veliki pregovori se vode. Srbija je uz tebe!

Vukašin

21.04.2024 16:45

Rezultati su vidljivi, nastavićo još snažnije i još jače da se borimo za srpske interese.