MOŽE DA PARIRA MUŠKARCIMA! Ovako se Maja Berović opušta! Nikad ne biste pogodili šta je na stolu kad je u provodu! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.05.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Volim da radim, radoholik sam po prirodi, ali naravno da je svakome potreban dobar odmor!

MOŽE DA PARIRA MUŠKARCIMA! Ovako se Maja Berović opušta! Nikad ne biste pogodili šta je na stolu kad je u provodu! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pevačica Maja Berović trenutno uživa u plodovima svog rada nakon uspeha koji je postigao njen poslednji studijski album "Milion", a sada je otkrila šta je za nju idealan odmor. Naime, pevačica tvrdi da voli da se sa prijateljima i najbližima opusti uz koju čašu piva, pa tako može lagano da parira muškarcima oko sebe, koji takođe uživaju na sličan način.

Foto: ST/V. Lukić

Maja Berović

 

- Volim ponekad da se opustim uz piće, ali samo kad sam sigurna da nemam nikakve obaveze sutradan. Volim da popijem pivo, teško da neko zna da to moja praksa, ali tako je! Mogu da popijem kao muško, ali naravno ne u onom negativnom smislu, već da se na pravi način opustim. Volim da radim, radoholik sam po prirodi, ali naravno da je svakome potreban dobar odmor, da bi mogao da nastavi dalje. Organizam to prosto traži - rekla je Maja za medije nedavno. 

Foto: Printscreen Pink TV

Maja Berović

 

Inače, pevačica je nedavno pričala da je stara za još jedno dete, kada se pojavila na proslavi kod Ražnatovića, odnosno Veljka, koji je dobio trećeg sina. 

Sebe sam zamišljala, kada sam bila mlađa, zamišljala sam se, ali sad teško. Omatorila sam ipak, ipak ja imam mnogo godina. Imala sam kao klinka mnogo planova, ali nikad ne znate na šta život može da vas navede i šta može da se promeni. Zato se trudim da nikad ne trčim pred rudu, da sve na pravi način shvatim i da budem zadovoljna sa svim onim što imam u datom trenutku - tvrdi folkerka. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading