ZASTRAŠUJUĆE SCENE NENADA ALEKSIĆA ŠA: Reper priredio Mioni pravi HOROR, jeziv prizor ledi krv u žilama!

Autor:

Zadruga

06.04.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je nastavio da priređuje jezive scene u Eliti, ne može da podnese Mioninu komunikaciju sa bivšim.

ZASTRAŠUJUĆE SCENE NENADA ALEKSIĆA ŠA: Reper priredio Mioni pravi HOROR, jeziv prizor ledi krv u žilama!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara", Nenad Aleksić Ša je imao priliku da čuje brutalno iskreno izlaganje Mione Jovanović, koje mu se uopšte nije dopalo, s obzirom da je zaključio kako Miona i dalje nije ravnodušna prema nekadašnjem partneru, Stanislavu Krofaku Panteri, koji je trenutno u vezi sa Majom Marinković.

Miona je svaki trenutak koristila ne bi li spustila i ponizila Maju, čime je Nenadu stavila do znanja da joj smeta činjeni da je Stanislav sada u vezi sa njom.

 

- Sve je otvorenija. Ona kad priča o Maji, kao da je ponižava, razumem da se ne podnose i da su imale svađu i da to traje, a da je spuštanje lopte bilo lažno. Ona kao da hoće da nametne da je Maja za "dođe-prođe", ona priča kako mu je ona bitna, a da mu je Maja prolazna. Zašto nju zanima da li nju Stanislav voli ili ne voli? Živ bio, želim u svu sreću. Okej su odgovori na pitanja koja se postave, ali da je zanima da li njega Maja zanima. Ona njegov život predstavlja kao da je njen trenutni život. Ona očigledno nije normalna, ne voli sve najbolje, nego sve najgore da joj se pruža. Ja njoj apsolutno verujem - besneo je reper. 

U besu je napustio emisiju, pa krenuo da divlja po velelepnom imanju, pokušavajući da pobegne iz rijalitija, a kada je video da ne postoji izlaz, osamio se i započeo svoju dramu, porazgovarao sa samim sobom, pa kukao na sav glas. Iako su ga mnogi pitali zašto ne raskida sa Mionom, iako vidi da ona i dalje voli bivšeg dečka, Ša je odbijao svaku mogućnost da stavi tačku na odnos sa Jovanovićevom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading