OBEZBEĐENJE IZNELO NENADA ALEKSIĆA ŠA IZ KLUBA: Platili ga da napusti prostoriju, o nastupima može samo da sanja!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša može da zaboravi na nastupe nakon rijalitija.

OBEZBEĐENJE IZNELO NENADA ALEKSIĆA ŠA IZ KLUBA: Platili ga da napusti prostoriju, o nastupima može samo da sanja!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vesna Rivas, poznata rijaliti zvezda i astrolog, gostovala je u jednoj emisiji, gde je otkrila šokantne informacije i komentarisala aktuelne događaje iz sveta rijalitija, a posebno se osvrnula na Nenada Aleksića Ša, koji je, kako je sama objasnila, propali reper i karijeru je uništio mnogo pre ulaska u Elitu:

– Njega je rijaliti upropastio! Ša više ne radi nigde. Ja znam da ga je gazda jednog kluba isterao sa nastupa. Rekao mu je “Bićeš plaćen, samo mi se gubi sa očiju”. I on zato mora da ulazi u rijaliti – izjavila je Vesna Rivas u jednoj emisiji.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Nenad Aleksić Ša

 

Nenadovi roditelji izražavaju duboku zabrinutost za sinovljevo emocionalno stanje. Njihova reakcija na Aleksićeve nervne napade i pomračenja je vidno uznemirena, a često su u sukobu sa vlastitim emocijama dok prate dešavanja u rijalitiju. Izvor navodi da roditelji teško podnose gledanje takvih scena i da se brinu za Nenadovo zdravlje i dobrobit.

- Roditelji se baš nerviraju. Često ne mogu da gledaju Elitu jer kada vide kako Ša ima napade nije im dobro. Pod stresom su i onda se neriviraju. Ipak su oni stariji ljudi. Nije im prijatno da gledaju svog sina kako često plače i nije srećan - počinje izvor. pa dodaje:

- Najsrećniji bi bili kada bi se udalji od Mione. On zbog nje propada, a zatvoreni prostor mu očigledno ne prija. Kada je napolju drugačiji je. Roditelji samo mole Boga, da sačuva živce i energiju. Nije im lako što im se sin kida zbog ljubavi. Očigledno nikako da nađe pravu ili on da se promeni. Jedva čekaju da izađe i da ozbiljno popričaju sa njim. Čak razmišljaju da mu angažuju psihotarapeuta kada napusti rijaliti - govori izvor za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading