GROB JANJUŠEVOG BRATA IZOPŠTEN NA GROBLJU! Prizor u Prijepolju od kog PODILAZI JEZA: Evo zašto je ODVOJEN od svih (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.02.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo zašto je grob Mihaila Janjuševića odvojen od ostalih na porodičnom groblju!

GROB JANJUŠEVOG BRATA IZOPŠTEN NA GROBLJU! Prizor u Prijepolju od kog PODILAZI JEZA: Evo zašto je ODVOJEN od svih (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram, ST/D. Kadic

Rijaliti učesnik šou-programa "Elita" i bivši košarkaš, Marko Janjušević Janjuš, nedavno je ponovo napustio imanje u Šimanovcima kako bi prisustvovao četrdesetodnevnom pomenu najmlađem bratu Mihailu. On je, podsećanja radi, izvršio samoubistvo vešanjem u iznajmljenom stanu u centru Beograda, nakon čega je sahranjen u rodnom Prijepolju na Kolovratu.

Mihailo je sahranjen na groblju "Dvorine" nadomak porodične kuće, međutim, kako smo mogli da primetimo, njegov grob je primetno izopšten od ostalih.

S obzirom na to da je Janjušev brat izvršio samoubistvo, Crkva ima jasan stav, koji se protivi ovom činu, i održavanje opela takvoj osobi ne postoji, pa sveštenik nije izlazio s porodicom na groblje ni na njegov pomen.

Prema nekim starim običajima, pokojnik koji je sam sebi oduzeo život ne bi trebalo ni da se sahranjuje na groblju, međutim u savremenom društvu se to ne praktikuje, već mora biti izdvojen od ostalih, obično u nekom zabačenom ćošku groblja.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Mihailo Janjušević sahranjen je na Kolovratu u Prijepolju

U skladu s tim je očito sahranjen i mladi Mihailo, jer je ekipa portala Republika na groblju upravo zatekla njegov grob koji je izdvojen od ostalih na zaključanom porodičnom groblju u Prijepolju na Kolovratu.

Podsećanja radi, nakon četrdesetodnevnog pomena Mihaila Janjuševića, razgovarali smo sa Janjuševim komšijama, koje su imali reči hvale za bivšeg košarkaša i njegovu porodicu, ali su ga ubrzo osudili zbog veze sa starletom Aneli Ahmić, s kojom je nastavio intimne akcije pred kamerama, iako mu je brat nedavno tragično oduzeo sebi život.

- Mi ga zovemo Marko, on je vama Janjuš, nama je "naš Marko"... Dobar je on čovek, vole ga ovde svi, dobar je komšija. Nema tu šta loše da se kaže, zaista, nijedna loša stvar ne postoji. To je jedna pre svega poštena porodica, njegovi roditelji su divni ljudi i svi ih ovde volimo i cenimo. Divni su, zaista - priča za Republiku jedna komšinica koja je takođe prisustvovala pomenu, dok je druga gospođa bila ogorđena na Janjuševića zbog njegovog ponašanja u rijalitiju pred kamerama:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images, Instagram.com

Porodična kuća Marka Janjuševića Janjuša na Kolovratu u Prijepolju

Nije njemu lako tamo u onom zatvorenom prostoru, ja to znam! Ali nije ispoštovao ni 40 dana od Mihailove smrti, a vratio se onoj opajdari! Rade svašta pred kamerama, gledamo mi sve, ako ne vidimo, pročitamo... Ipak je doživeo veliku tragediju u porodici, trebalo je malo da se suzdrži. Da budem gruba, nije sačekao ni da se ohladi,  Bože me oprosti... Razumete me!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Janjuš Janjuš Elita Janjuš Zadruga janjuš najnovije vesti janjuš vesti janjuš brat janjuš brat mihailo janjuš brat pomen janjuš brat se ubio janjušev brat Janjušev brat Mihailo janjušev brat se obesio Janjušev brat se ubio Janjušev brat slike Janjuš Instagram Janjuš biografija Janjuš i Aneli Mihailo Janjušević Mihailo Janjušević grob Mihailo Janjušević sahrana Mihailo Janjušević slike Mihailo Janjušević twiter Janjuš Mihailo Mihailo Janjuš Marko Janjušević Janjuš Marko Janjušević Prijepolje Kolovrat Kolovrat Prijepolje Kolovrat groblje

Komentari (2)

Loading
Прле

04.02.2024 17:53

Шта хе то "породично гробље"?

Sale

07.02.2024 21:39

Da, hoće to iz dobre porodice jedan da se blamira na televiziji, a drugi da se trći i pokazuje nam svoje organe po Tviteru. Pravi primer domaćinske kuće.