ANELI I JANJUŠ U AKCIJI! Ponovo pogazio svoju reč, pa Ahmićevu pustio da ga ZAJAŠE!

Autor:

Zadruga

17.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš uhvaćeni u akciji sa Aneli Ahmić!

ANELI I JANJUŠ U AKCIJI! Ponovo pogazio svoju reč, pa Ahmićevu pustio da ga ZAJAŠE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon turbulentnog perioda prepunog svađa i nepomirljivih stavova, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su konačno pronašli put ka pomirenju. Njihova emotivna saga je privukla pažnju javnosti, ali i uplovila u mirnije vode, barem za sada.

Svi prisutni u okviru ovog rijaliti programa bili su svedoci nežnosti između Anelae i Janjuša nakon njihovog pomirenja. Neprestano mazanje, grljenje i ljubljenje su bili dominantni elementi njihovog ponašanja, što je izazvalo različite reakcije kod ostalih učesnika.

Ostali učesnici rijaliti programa su bili iznenađeni ovim preokretom. Nakon svih svađa i tenzija, Anela i Janjuš su iznenadili sve svojim intimnim gestovima, ostavljajući mnoge u čudu i pitanju da li je ovo konačno pravi put ka njihovom stabilnom odnosu.


Pitanje koje sada intrigira mnoge je da li je ovo pomirenje Anela i Janjuša konačno i stabilno ili je samo privremena iluzija. Da li će njih dvoje uspeti da održe ovaj nivo bliskosti ili će se ponovo naći u vrtlogu svojih nesuglasica, ostaje nam da ispratimo.

Nadamo se da će ovo pomirenje doneti stabilnost njihovom odnosu i da će oboje pronaći sreću zajedno, ali vreme će pokazati da li je ovo zaista kraj njihovih svađa ili samo privremena pauza.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš

 

Nedavno, oglasio se i Anelin bivši partner Asmin Durdžić, sa kojim je i dobila ćerku. On je kratko prokomentarisao dešavanja između Aneli i Janjuša, te osudio svoju bivšu suprugu.

Vide gledaoci sve, da je ona najveći folirant i bezdušna. Kune se u dete, pa pogazi reč, to njoj ništa nije novo. I meni je to radila, kune se u dete, pa slaže - priča Asmin, koji svojoj bivšoj i Janjušu želi da ostanu zajedno:

Svakako su jedno za drugo, imaju iste stavove u životu - da lažu, petljaju, foliraju, da se kunu u decu, da slažu, ne kupaju se, ne menjaju posteljine po tri meseca... Isti su, treba da budu zajedno. Ja im želim celu ljubav ovog sveta i nadam se da će ostati do kraja života zajedno - poručio je Asmin za "Pink.rs".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cilka

17.03.2024 20:46

Zakunula sam se u Noru a on u brata Olosi bez stida i srama Cuje li ga majka kako se kune u brata jedinog