"DEČKO JE U ŠOKU" Biljana Dragojević se HITNO oglasila zbog HAOSA u Eliti, javno objavila fotografiju UČESNIKA (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah morala da reaguje!

"DEČKO JE U ŠOKU" Biljana Dragojević se HITNO oglasila zbog HAOSA u Eliti, javno objavila fotografiju UČESNIKA (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac

Majka Dejana Dragojevića, pobednika pete sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", Biljana Dragojević, hitno se oglasila ponovom najnovijih dešavanja na imanju u Šimanovcima i iznenadila javnost svojim komentarisanjem "Elite", iako njeni sinovi ovog puta nisu deo rijalitija.

Naime, Biljana je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju aktuelnog učesnika Stanislava Krofaka, te mu uputila samo reči hvale, te su njeni pratioci zaključili da nikako ne podržava Nenada Aleksića Ša i njegovu partnerku Mionu Jovanović.

Dečko je u šoku šta gleda i sluša... Svaka čast Stanislavu na kulturi - napisala je Dragojevićka, dok su se komentari ispod njene objave samo nizu, uglavnom je podržavajući u njenom stavu.

"Dečko je bog, samo se smeje ovoj budali od 43 godine koja je ostala u pubertetu", "Stanislav gospodin, a ovaj Ša bolesnik za ekipu psihijatre", "Bravo Stanislave, divno vaspitan, divno izražavanje... Ovaj Šaban, konjina od četrdeset i kusur godina ponaša se kao balavac, nema ni stida ni obraza", "Pravi potez što ste uveli ovog čoveka, neka nauči ostale kako se ponaša pravi muškarac", "Možda grešim, ali po mom mišljenju on ima sličnosti sa našom braćom Dragojević", "Džabe lažne veze, tužne priče, dečko ušao sa vaspitanjem i kulturom i biće pobednik Elite", samo su neki od komentara ispod Biljanine fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

23.03.2024 15:15

Potpuno se slažem U SVEMU SA BILJANOM...svaka reč joj je na mestu, Bogu hvala da su njeni sinovi ponos i dika ne samo za nju, nego i za sve nas koji ih OBOŽAVAMO...

Lenny

23.03.2024 17:03

Cuj mamite Biljke,naziva Sha konjinom a njen David samo 5 ili 6g.mladji od Sha...isto bez djece i zene...drugo kaze Stanislav u soku a ti sutis za svog muza kojeg si iz kuce izbacila zbog ljubavnika ,mafijasa ,Mungosa koji te je tukao a David i Dejan te spasavali...pokri se ponjavom po glavi i suti