ŠA PO HITNOM POSTUPKU NAPUŠTA ELITU: Produkcija reagovala zbog urgentne POŠILJKE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas radi tobogan!

ŠA PO HITNOM POSTUPKU NAPUŠTA ELITU: Produkcija reagovala zbog urgentne POŠILJKE! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Nedavno se pojavila fotografija na društvenim mrežama koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Na slici su se nalazili kolačići sa upečatljivim detaljem - fotografije bivšeg para, Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, dok su bili u vezi. Ovaj gest je izazvao brojne spekulacije među fanovima, posebno zbog zanimljivog citata koji je bio deo objave.

Naime, uz fotografiju kolačića, u objavi je bio spomenut Nenad Aleksić Ša, aludirajući na njegovo samoincijativno napušanje rijalitija zbog potencijalnog napada ljubomore. Mnogi se pitaju kako će reper reagovati na ovu provokaciju, i da li će se oglasiti povodom Stanislavovog rođendana. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

Poklon za Mionu i Stanislava stiže u Elitu

- Spremite sutra tobogan - napisali su fanovi u spornoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

S obzirom na to da je fotografija objavljena povodom Stanislavovog sutrašnjeg rođendana, fanovi su bili oduševljeni idejom da se na kolačićima nalaze slike koje podsećaju na lepe trenutke iz prošlosti. Ovo je izazvalo lavinu komentara i reakcija, jer su mnogi bili znatiželjni da vide kako će se Stanislav i Miona odnositi prema ovom gestu.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Miona, Ša i Stanislav Elita

Inače, kako običaj nalaže, na imanje u Šimanovcima će povodom rođendana učesnika, ovog puta Stanislava Krofaka, produkcija uneti poklone, te svi jedva čekaju da vide kako će ljubavni trougao reagovati na kreaciju iz spoljnog sveta, koja će, malo je reći, uneti još već nemir u njihov turbulentni odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading