SPREMA SE ULAZAK VANJE U ELITU: Miona dobila NAPAD uživo u programu!

Autor:

Zadruga

14.03.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos za crnim stolom zbog bivše supruge Nenada Aleksića Ša!

SPREMA SE ULAZAK VANJE U ELITU: Miona dobila NAPAD uživo u programu!

Foto: instagram, pink/printscreen

U toku emisije "Pitanja gledalaca", aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elita" Miona Jovanović suočila se sa izazovnim pitanjem koje je postavio jedan od vernih gledalaca. Kao i uvek, Miona je odgovorila bez dlake na jeziku, iznoseći svoje stavove hrabro i bez okolišanja, a ovog puta se dotakla Vanje Ignjatović, bivše surpuge Nenada Aleksića Ša.

- Baš nam je žao što nije ušla Vanja u Elitu da vidimo tebe na delu, za sve je Ša u pravu - glasilo je pitanje.

- Neka uđe, dobrodošla je. Kada bi bila bezobrazna, ja bih raspravila sa njom, ali njeno prisustvno ne - rekla je Miona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša i Miona Elita

- Ja sam rekao dobrodošao, ali ja njoj kažem da nema odnos prema tebi (Stanislav). Miona apsolutno nije iskrena, nije transparentna da pokazuje ljubomoru, ali je ljubomorna kao i ja. Ona to naglasi, samo se okrene i da do znanja, ja izludim i odem na cigaru. Ja bih voleo da mogu tako kao ona. Svi isto razmišljaju kada su u ljubavnom odnosu, jednako su svi ljubomorni, ali sam ja najtransparentniji. Mioni ne bi bilo prijatno kada bi ušla Vanja, smetalo bi joj da ja đuskam ispred nje, to je moje mišljenje, poznavajući Mionu - rekao je Ša.

- Dobro, misli, okej - rekla je Miona besno.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša i Miona Elita

- Nije "misli", ljubomorna si kao i ja. Ja sam tvrdio da sam savršen u ovom odnosu, a pošto mnogi ovde govore da prijatelji nisu prema meni iskreni, meni prijatelji skreću pažnju na moje greške i na ono što ja radim. Vrteo sam ui glavi i skapirao sam da u mnogim stvarima grešim - rekao je Ša.

- Kako misliš da bi se Miona ponašala da je Vanja tu - pitala je voditeljka Miljanu Kulić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita

- Opušteno, jer zna koliko je voliš. Bili bi kompleksi i ženska sujeta, jer je Vanja prelepa žena, lepa je kao lutka - rekla je Kulićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading