PSIHO ŠA LEDI KRV U ŽILAMA: Reper jednim potezom ZAPREPASTIO naciju! HOROR SCENA u Eliti (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće da ovo radi dok ga kamera snima?!

PSIHO ŠA LEDI KRV U ŽILAMA: Reper jednim potezom ZAPREPASTIO naciju! HOROR SCENA u Eliti (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Odnos repera Nenad Aleksića Ša i pevačice Mione Jovanović već mesecima unazad intrigira javnost koja prati dešavanja u rijaliti šou-programu "Elita" iz minuta u minut. Nakon što se na imanje u Šimanvocima uselio njen bivši partner, Stanislav Krofak, dešavanja u Beloj kući su se dodatno zakomplikovala, a kamera je sada uhvatila Aleksića u krajnje bizarnoj situaciji.

Naime, tokom današnje podele budžeta, Krofak je imao svoje izlaganje, a reper je izašao na trem kako bi ispušio cigaretu. Međutim, u još jednom naletu ljubomore, Ša je sve vreme posmatrao Jovanovićevu, kako bi bio siguran da nijednom nije pogledala Stanislava dok je pričao za crnim stolom.

"Au, kakav psiho, ovo je kao neka scena iz horor filma", "Jeste ovaj Ša pukao skroz", "Nema njemu spasa", "Nije ni Miona čista kad trpi ovu bolest, tuga", "Nema ovom pomoći, kao perverzni psihopata viri kroz prozor", "Mene je sramota njegove sramote", samo su neki od komentara ispod video-snimka koji kruži društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Podsećanja radi, pred ulazak u "Elitu" Stanislav je jasno rekao kako ne planira bivšoj da pruži novu šansu i da od pomirenja nema ništa. 

Miona je nastavila svoj život, ali me je on (Ša) uvukao u priču. Miona je za mene prošlost, ja se na staro ne vraćam, to je završeno za mene. Mi smo pričali i ja sam shvatila da je najbolji način da ispuni svoje snove - da uđe u Elitu, sve sada vide ljude. Videće da li je ispravnu ili neispravnu stvar uradila. Miona i ja smo se upoznali u Zagrebu, kasnije je živela kod mene, imali smo različite životne ciljeve, ona se bavi pevanjem - rekao je Stanislav nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ljubica

11.03.2024 23:37

Rialiti šljam

Barica

22.03.2024 17:13

Ša nemoj biti ljubomoranna Stanislava on je isti kaoMiona njonjav,nezna sloziti recenicu kao krebil .On i Miona su isti obadvoje zlo.