ONI SU FAMILIJARNO OPSEDNUTI MAJOM: Anelina majka uhvaćena na delu, isplivali dokazi kako SMEŠTA MARINKOVIĆKI (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.05.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi rijalitija zgroženi time na šta su Ahmićke sve spremne!

ONI SU FAMILIJARNO OPSEDNUTI MAJOM: Anelina majka uhvaćena na delu, isplivali dokazi kako SMEŠTA MARINKOVIĆKI (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U noći u kojoj je glavna tema Aneli Ahmić, pošto je njen bivši emotivni partner Asmin Durdžić izneo sav prljav veš iz njihovog odnosa, Anelina majka Jasna našla je za shodno da komentariše ponašanje Maje Marinković.

Naime, ona se oglasila u komentaru ispod jednog linka u kome se govori o tome kako su Stanislav Krofak i Marinkovićka zaratili, te da je on ispao kvaran prema njoj.

- Maja na kvarno ljubi i gleda u kameru kasnije i smeje se, prkosi ćerki i bivšoj ženi - napisala je Jasna ispod pomenutog linka, što su korisnici društvenih mreža najstrašnije osudili, te primetili da svi porodično uhode Janjuševu veliku ljubav:

- Auuuu, Anelinoj mami bitnija Maja, posmatra i gde gleda, pa oni su familijarno opsednuti izgleda!

Republika

Foto: printskrin instagram

Majka Aneli Ahmić oplela po Maji Marinković

Inače, bivši zet Asmin je tokom svog gostovanja na Pinku pričao o upoznavanju sa Aneli, kao i o odnosima sa njenom porodicom. On je između ostalog tvrdio da su Ahmićevu sestra i majka pokrale i uzele određenu količinu novca. 

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Jasna Ahmić javno odbrusila bivšem zetu

Vidno besna zbog ovoga, Jasmina je odbrusila Asminu putem medija.

- Za ovog monstruma nešto da komentarišem?! Ovo su izmišljotine, ove laži već mesecima iznosi...Malo pre slušam, želudac mi se okrenuo. Šta će njegove pare u mojoj kući?! Mi svi imamo svoje pare, da nam trebaju Aneline pare, pitali bismo je. Što bi dete držalo pare u mojoj kući?! To je monstrum, samo da nas ocrni. Kad je on video u životu 40.000 evra?! Jedino kada bi prevario - rekla je Anelina majka za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading