BIVŠA ZADRUGARKA PRIZNALA DA JE U PETOM MESECU TRUDNOĆE: Obratila se izabraniku na njegov POSEBAN DAN!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rialda Karahasanović blista od sreće!

BIVŠA ZADRUGARKA PRIZNALA DA JE U PETOM MESECU TRUDNOĆE: Obratila se izabraniku na njegov POSEBAN DAN!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Promo, Pixabay.com

Krajem marta ove godine portal Republika ekskluzivno je otkrio da je pevačica i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović u drugom stanju i da čeka dete sa svojim verenikom Elvisom Biberovićem. Njih dvoje su se verili dok su boravili na Maldivima.

Pevačica je danas potvrdila pisanje Republike i otkrila da je u petom mesecu trudnoće.

- Nisam planirala da pricam o trudnoći, ali kada se već saznalo, onda je u redu i da potvrdim. Hvala vam na čestitkama - rekla je kratko Rialda za Blic.

Republika

Foto: S media

Rialda Karahasanović

Rialda je sada na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa verenikom, kom je danas poseban dan. Pevačica mu je putem objave i emotivnih reči čestitala rođendan. 

- Srećan rođendan najboljem mužu ikada, mom najboljem prijatelju, mojoj porodici, najboljem frajeru, a uskoro i najboljem tati. Želim ti celi univerzum pun ljubavi, zdravlja, obilja u svakom polju i da te osmeh, dobre prilike i dobri ljudi prate na svakom koraku. Volim te - poručila je Rialda i objavila emotivne fotografije sa njim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

 

Inače, Rialda Karahasanović je ranije govorila o teškom periodu nakon razvoda i finansijskim problemima sa kojima se suočavala. 

- Ja sam sav taj novac i način života ostavila i otišla iz kuće sa 50 maraka, odnosno 25 evra. Sve što sam danas, sama sam napravila. Naravno, pomogli su mi prijatelji i saradnici i hvala im na tome. Za ovih pet godina otkako sam se razvela bila sam u teškim situacijama, kasnila sam s plaćanjem kirije, gasili su mi Internet, bila sam u dugovima, pozajmljivala sam pare od kamataša, ali sam se izdigla iz svega - priznala je Rialda jednom prilikom za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading