TVRDI DA NOSI ZOLINO DETE, A UPALA DRUGOM U KREVET: Trudna Miljana Kulić se VRATILA bivšem dečku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.04.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva se rano jutros ušuškala kraj Darijana Radomirovića!

TVRDI DA NOSI ZOLINO DETE, A UPALA DRUGOM U KREVET: Trudna Miljana Kulić se VRATILA bivšem dečku! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana i Darijan

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić rano jutros šokirala je region kad je u kameru pokazala pozitivan test za trudnoću, te istakla da je u drugom stanju.

- Dve crte. Nisam budala - poručila je Kulićeva u kameru, dok je pokazivala test za trudnoću.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana došla kod Darijana

Miljana je kasnije navela Bojani Pavlović da je u poslednje vreme imala odnose samo sa Lazarom Čolićem Zolom, dok je one sa Darijanom Radomirovićem lažirala.

Međutim, ono što je više šokirala sve je činjenica da je nakon ove informacije otišla u Darijanov krevet. Iako su mnogi očekivali da će Darijan burno da reaguje, to se nije desilo. On je Miljanu primio kraj sebe, a potom su zaspali zajedno.

Inače, nakon Miljaninog saopštenja oglasila se njena majka Marija Kulić.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marija se oglasila nakon vesti o Miljaninoj trudnoći

- Poremećen joj je ciklus, ona često sumnja u to da je trudna. Ne pratim redovno. Mislim da se to poremeti od načina života. Jedna devojka nije dobila 6 meseci, jedna cele sezone. Ona je mnogo oslabila verovatno neki hormonski poremećaj. Ne verujem da je istina - rekla je Marija.

- Kako da reagujem? Ima 30 godina i ne zna da vodi računa o sebi. Nije mala ni maloumna da ne može da vodi o sebi računa. Niti ima stabilnu vezu niti je u braku niti ima odnos kako treba da bi rodila dete. Ima Željka, ne treba joj još jedno dete u ovom trenutku - nastavila je.

- Mora da vodi računa šta radi i kako radi. Najlakše je roditi dete. Potrebno je mnogo odricanja da se dete izvede na pravi put. Koliko znam svake sezone je tamo, kada će ona da čuva decu? Ja sam bolesna, i moj suprug. Bez obzira na godine, meni je zdravlje narušeno i ne bih mogla pored Željka da čuvam još jedno dete. Zna valjda do čega dovode nezaštićeni odnosi. Pitam se samo ko će joj čuvati to dete - zaključila je Marija za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading