TEYA DORINA MAJKA OBJAVILA NAJNOVIJE VESTI PRED FINALE: Izdala zvanično saopštenje šta se dešava sa njenom ćerkom!

Autor:

Zabava

11.05.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Teya Dora se oglasila pred početak finala Evrovizije!

TEYA DORINA MAJKA OBJAVILA NAJNOVIJE VESTI PRED FINALE: Izdala zvanično saopštenje šta se dešava sa njenom ćerkom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Večeras je u Malmeu, Švedska, centralni događaj muzičkog sveta. Naime, održava se finalno veče "Evrovizije" na kojem će se takmičiti predstavnici iz preko 40 zemalja. Srbiju će predstavljati talentovana pevačica Teya Dora, poznata i kao Teodora Pavlovska, koja će izvesti pesmu "Ramonda" pod rednim brojem 16.

Naravno, očekujem najbolje. Uzbuđena sam, to je velika stvar za Srbiju - rekla nam je Jasna i uputila svima jednu molbu:

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner, YouTube/K1 Televizija

Majka Teya Dore

 

Pozivam sve da apeluju na rodbinu i prijatelje u inostranstvu da glasaju za Teodoru, odnosno Srbiju!

Jasna nam je ljubazno otkrila i da se čula sa svojom mezimicom i kako se ona oseća pred ovo važno veče.

Teodora nema tremu, ona je profesionalac i vrlo je svesna svoje odgovornosti. Srpsku zastavu ponosno nosi svuda sa sobom, svima priča sve najlepše o našoj zemlji i trudi se da je predstavi na najbolji mogući način. Ona je sada naša srpska ambasadorka i u skladu sa tom titulom se i ponaša. Priča o našoj istoriji, žrtvama, značenju cveta ramonda i, naravno, očekuje najbolje. Probe su prošle odlično, reakcije su sjajne i svi su vrlo zadovoljni - zaključila je Jasna za Informer.

Foto: Printscreen/Rts1

Teya Dora finale Evrovizije

 

Podsećamo, pesma "Ramonda" nosi izuzetno jaku simboliku:

Pesma je posvećena jednom velikom simbolu kojim srpski narod već skoro ceo vek obeležava "Dan primirja" u Prvom svetskom ratu, u kome je Srbija zajedno sa velikom većinom evropskih zemalja pobedila posle mnogih stradanja i žrtava. Ali ime Ramonda ima još mnogo značenja. Taj cvet koji izvire iz ljudske ruke, vekovima je amajlija u koju se do dan danas veruje ne samo u Srbiji, već i u Španiji, Francuskoj, Italiji, a poznat je i kao talisman i u germanskim narodima samo što se tamo zove "Ramona" - ispričala je u jednom intervjuu Teya Dora.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading