FOTOGRAFIJE IZ SREDNJOŠKOLSKIH DANA: Ministarka Đedović objavila slike iz gimnazijskih dana! (FOTO)

Autor:

Vesti

11.05.2024

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svojoj emotivnoj objavi, istakla je da su ti srednjoškolski dani bili poput slikarskog platna na kojem je svaki trenutak bio boja života.

FOTOGRAFIJE IZ SREDNJOŠKOLSKIH DANA: Ministarka Đedović objavila slike iz gimnazijskih dana! (FOTO)

Foto: Tanjug

Printscreen

Ministarka rudarstva i energetike, Dubravka Đedović Handanović nedavno je na svom Instagram nalogu podelila dragocene fotografije iz svojih gimnazijskih dana.

U svojoj emotivnoj objavi, istakla je da su ti srednjoškolski dani bili poput slikarskog platna na kojem je svaki trenutak bio boja života.

Ova izjava otkriva duboke emocije i sećanja koja su joj ostala iz tog perioda.

- Srednjoškolski dani su mi bili poput slikarskog platna na kojem je svaki trenutak bio boja života! Bile su to godine spontanosti, smeha i bezbrižnosti, kada su se snovi tkali između nastavnih časova, prijateljstva za ceo život stvarala, a svaka avantura nosila dah neizvesnosti i uzbuđenja. Bila je to epoha otkrića, izazova i sazrevanja, kada smo formirali naše identitete, a svet je bio samo ogledalo naših želja. I danas, u svakom osmehu sećanja, u svakom hodniku ove škole, osećam toplinu tih dana u 12. gimnaziji koji su ostavili neizbrisiv trag u mom srcu. Čestitam vam 60. jubilej! Nastavite, sa svojim nastavnicima, da budete večita inspiracija nekim novim klincima - napisala je ministarka Đedović na svom Instagram profilu.

 

 

Dubravka je istakla da su gimnazijske godine bile ispunjene spontanošću, smehom i bezbrižnošću. Tada su se snovi tkali između nastavnih časova, prijateljstva za ceo život stvarala, a svaka avantura nosila dah neizvesnosti i uzbuđenja. Ovo je očigledno period koji je ostavio snažan utisak na ministarku, oblikujući deo njenog identiteta i ostavljajući neizbrisiv trag u njenom srcu.

Ministarka je naglasila da su gimnazijske godine predstavljale epohu otkrića, izazova i sazrevanja, tokom koje su formirali svoje identitete. Ovo je važan period u životu svakog pojedinca, a posebno je značajan za Dubravku Đedović Handanović, koja je u svojoj objavi istakla toplinu i neizmernu vrednost tih dana provedenih u XII gimnaziji.

Povodom obeležavanja 60 godina rada i postojanja Dvanaeste beogradske gimnazije, koju je i pohađala, ministarka je uputila tople reči čestitke. Izrazila je nadu da će škola i dalje biti inspiracija novim generacijama učenika, ističući važnost nastavnika u tom procesu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading