OTKRIVENA ISTINA O ALEKS I CARU: Tik pred porođaj se SVE saznalo, ovo su KRILI već neko vreme! ŠOK!

Autor:

Zadruga

10.03.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo u kakvom su odnosu Aleksandra Nikolić i Filip Car!

OTKRIVENA ISTINA O ALEKS I CARU: Tik pred porođaj se SVE saznalo, ovo su KRILI već neko vreme! ŠOK!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Shutterstock

Bivša učesnica i pobednica rijaliti programa "Zadruga", Aleksandra Nikolić, uskoro će postati majka devojčice. Njen odnos sa Filipom Carem privlači pažnju javnosti, budući da su njih dvoje započeli vezu tokom šeste sezone popularnog rijalitija. Veridba je usledila nakon završetka sezone, a vest o Aleksandrinoj trudnoći dodatno je zaokupila medijski prostor.

Iako broji sitno do porođaja, Nikolićeva je otkrila da se trenutno nalazi kod kuće i da još uvek nije otišla u porodilište. Izrazila je svoju nervozu uoči porođaja, ali istakla da se oseća dobro i da je sve u redu. Takođe, naglasila je da još uvek ne zna tačan termin za porođaj, ostavljajući javnost u iščekivanju.

- Još uvek nisam otišla u porodilište, trenutno sam kod kuće. Malo sam nervozna, ali dobro se osećam, sve je u redu. Još uvek ne znam tačno kada mi je termin za porođaj - rekla je Aleksandra.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić bi uskoro trebalo da se porodi

Iako nije potvrdila da su ponovo u vezi, Aleksandra je istakla da joj Filip pruža veliku podršku tokom trudnoće, ali da ne želim o tome da detaljiše.

- Filip je uz mene, sve vreme se čujemo preko telefona, ali nisam sada raspoložena da pričam o tome - istakla je pobednica šeste sezone "Zadruge", prenosi Informer.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić i Filip Car čekaju ćerku

Aleksandra je odlučila da se porodi u Beogradu, gde je lekar koji joj je pratio trudnoću. Međutim, nakon raskida sa Filipom pobednica šeste sezone "Zadruge" nema nameru da se vrati kod njega u Hrvatsku. 

- Aleksandra je rešila da se porodi u Beogradu. Ovde je lekar koji joj je pratio trudnoću i nakon što je raskinula sa Filipom nema nameru da se vraća kod njega u Hrvatsku. Car želi da učestvuje u životu svog deteta i rekao je da nipošto neće propustiti Aleksandrin porođaj. To što oni nisu u ljubavnom odnosu ne sprečava ga da bude tu kada ćerkica bude došla na svet. Trenutno sve priprema za dolazak u Beograd. Planira da ostane u Srbiji minimun mesec dana - rekao je saogovornik nedavno, prenosi Blic.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading