CAR HITNO STIŽE U BEOGRAD ZBOG BEBE: Odmah doneo odluku zbog Aleksandrinog POROĐAJA!

Autor:

Zadruga

06.03.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urgentna reakcija Filipa Cara zbog Aleksandre Nikolić i prinove!

CAR HITNO STIŽE U BEOGRAD ZBOG BEBE: Odmah doneo odluku zbog Aleksandrinog POROĐAJA!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Shutterstock

Ljubavna priča Aleksandre Nikolić i Filipa Cara i dalje intrigira javnost, iako se par razišao dok je starleta bila u poodmakloj trudnoći. Iako trenutno nisu u ljubavnom odnosu, Filip je odlučio da uskoro doputuje u Beograd kako bi prisustvovao porođaju svoje bivše verenice.

Naime, Aleksandra je odlučila da se porodi u Beogradu, gde je lekar koji joj je pratio trudnoću. Međutim, nakon raskida sa Filipom pobednica šeste sezone "Zadruge" nema nameru da se vrati kod njega u Hrvatsku. 

- Aleksandra je rešila da se porodi u Beogradu. Ovde je lekar koji joj je pratio trudnoću i nakon što je raskinula sa Filipom nema nameru da se vraća kod njega u Hrvatsku. U Beogradu su joj prijatelji, ali i majka Slovenka čiju punu podršku ima i koja će joj pomoći oko svega kada beba dođe na svet - rekao je izvor na samom početku razgovora, prenosi Blic, te otkriva da bi Car uskoro trebalo da spakuje kofere i dođe u Srbiju:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car čekaju ćerku

Car želi da učestvuje u životu svog deteta i rekao je da nipošto neće propustiti Aleksandrin porođaj. To što oni nisu u ljubavnom odnosu ne sprečava ga da bude tu kada ćerkica bude došla na svet. Trenutno sve priprema za dolazak u Beograd. Planira da ostane u Srbiji minimun mesec dana - rekao je saogovornik, koji otkriva da li postoji mogućnost pomirenja budućih roditelja:

- Car nikada nije isključio mogućnost pomirenja njega i Aleksandre. Njih dvoje se vole, a on veruje da će uspeti da reše sve nesuglasice kada ćerka dođe na svet. Zna da rođenje deteta dosta utiče na ljude i potrudiće se da ponovo ostvari njeno poverenje - zaključio je izvor blizak paru.

Republika

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić i Filip Car čekaju ćerku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading