ZAVIRITE U PORODIČAN DOM ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Da li je Filip Car uradio OVO?

Autor:

Zadruga

26.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić otkrila šta se dešava u porodičnoj kući!

ZAVIRITE U PORODIČAN DOM ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Da li je Filip Car uradio OVO?

Foto: Instagram.com, ST/Nikola Mutić

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Poznata starleta Aleksandra Nikolić, koja se uskoro porađa, nedavno je objavila na svom Instagram profilu fotografiju iz svog porodičnog doma. Na fotografiji se mogu videti pune kese sa stvarima za bebu, a Aleksandra je istakla da su ovo poslednje pripreme pre nego što krene u porodilište.

Uzbuđenje oko dolaska bebe je očigledno, a Aleksandra je odlučila da podeli ove intimne trenutke sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Kese sa stvarima za bebu su bile punog kapaciteta, a Aleksandra je istakla da je spremna za dolazak svog malog člana porodice.

 

Dolazak bebe u porodicu je uvek poseban događaj, a Aleksandra je istakla koliko je zahvalna na podršci koju je dobila od svoje porodice tokom trudnoće. Ovaj trenutak je za nju i njenog partnera posebno emotivan, te su se zajedno pripremali za dolazak bebe.


Aleksandra je tokom trudnoće redovno delila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama intimne trenutke i radost koju oseća dok se priprema za majčinstvo. Fotografije iz porodičnog doma sa punim kesama stvari za bebu samo su još jedan od načina na koji je ova starleta podelila svoju sreću sa javnošću.

Foto: ATAImages

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 


Nestrpljenje pred porođaj je neizbežno, a Aleksandra je istakla da jedva čeka da upozna svoju bebu. Ovaj period ispunjen pripremama i emocijama zasigurno će biti jedan od najvažnijih trenutaka u njenom životu.

Sa punim kesama stvari za bebu, Aleksandra se sada sprema za odlazak u porodilište, gde će dočekati dolazak svog malog člana porodice. Njeni pratioci su joj pružili mnogo podrške i želja za srećan porođaj ne manjka.

Uzbuđenje oko dolaska bebe je neprocenjivo, a Aleksandra Nikolić sa osmehom na licu ulazi u završnu fazu trudnoće, spremna da zagrljajem dočeka svoju najveću ljubav, a mnogi se pitaju da li je Filip Car učestvovao u svemu ovome?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading