TAJNI PLAN ANĐELE ĐURIČIĆ I TRUDNE ALEKS: Kamera usnimila detalje DOGOVORA, ovu situaciju iz "Zadruge" NE ZABORAVLJAJU!

Autor:

Zadruga

02.02.2024

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše zadrugarke progovorile o dešavanjimaiz rijalitija!

TAJNI PLAN ANĐELE ĐURIČIĆ I TRUDNE ALEKS: Kamera usnimila detalje DOGOVORA, ovu situaciju iz "Zadruge" NE ZABORAVLJAJU!

Foto: tiktok.com/printscreen

Bivše zadrugarke Anđela Đuričić i Aleksandra Nikolić na društvenoj mrežći TikTok organizovale su prenos uživo, kako bi se takmičale, zaradile novac, ali i razgovarale. 

One su se prisetile pojedinih dešavanja tokom boravka u rijalitiju, a pobednica "Zadruge 6" je takođe pričala i o svom drugom stanju, ali bivšeg verenika Filipa Cara tad nije pominjala, iako je on otac njenog deteta. 

- Da iskoristim ovaj TikTok koliko mogu, a posle o osmom mesecu ko zna da li ću moći. Kažu da je osmi mesec najteži - pričala je Aleks. 

- Je l' pušiš i dalje? - upitala je Anđela Đuričić. 

- Ne, otkako sam saznala da sam trudna. Jedva čekam da se porodim da popijem energetsko piće, pojedem suši i zapalim cigaretu... Anđela je u Beogradu i mi ćemo ovih dana da se vidimo - govorila je pobednica "Zadruge 6". 

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Anđela Đuričić i Aleksandra Nikolić TikTok

- Tako je, čim Aleks bude mogla - dodala je Đuričićeva. 

- Htela sam sad nešto da kažem, ali ne mogu - smejala se Aleks.

Aleks se prisetila koliko je volela tokom boravka u šestoj sezoni "Zadruge" da provodi vreme sa Anđelom i da jedna sa drugom dele ljubavne jade. 

- Ja se sećam kako smo gotivile da napravimo kaficu i sedemo da pričamo da li je moguće šta se dešava. Koliko god da je bilo ružnih situacija, nedeljom smo imale spa dan. Meni je najjače bilo kad se Anđela napila i od mene uzela cigaretu - prisećala se Aleksandra. 

- Bilo je situacija, ne možemo da kažemo da nije. Da li se sećaš kad smo otvarale šampanjac? Meni su slali taj klip... Kad dobijemo tako nešto, nama je to kao kuću da smo dobili - smejala se Anđela. 

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Anđela Đuričić i Aleksandra Nikolić meč na TikToku

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

02.02.2024 11:20

Prazne priče ... od još "ispraznijih" osoba... "Domaćice"- nekada OVAKVE nisu smele proći ulicom, od "špalira" prolaznika ... A sad' sve O.K., nema veze "pričajte usta- da niste pusta" !!