OTKRIVAMO: Anđela Đuričić stiže u Elitu - nakon OTKAZA je čeka PAKLENI SUSRET!

Autor:

Zadruga

29.01.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva sve detalje povratka Anđele Đuričić!

OTKRIVAMO: Anđela Đuričić stiže u Elitu - nakon OTKAZA je čeka PAKLENI SUSRET!

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić nedavno je prekinula saradnju sa televizijom na kojoj je radila kao voditeljka, a kako portal Republika saznanje, ona će uskoro ući u "Elitu", gde će se priključiti takmičarima sedme sezone popularnog rijalitija.

- Anđela se vraća u rijaliti. Iako je rekla da više neće učestvovati u ovom programu, kao i da ne prelazi na drugu televiziju, brzo je donela odluku o "Eliti" - otkriva izvor za Republiku, pa dodaje:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

- Treba da ima sastanak sa produkcijom, sa kojom mora da izgladi odnose, pa ako sve bude dogovoreno, u februaru će se naći pred kamerama koje su je proslavile - otkriva naš izvor.

Anđela će u "Eliti" imati zanimljiv susret sa Mensurom Ajdarpašićem, sa kojim je navodno imala kratku aferu nakon izlaska iz pete sezone, što je on idirektno potvrdio pred kamerama.

Republika

Foto: instagram.com/mennsssur, andjelaadjuricicc

Mensur Ajdarpašić i Anđela Đuričić

Podsetimo, Anđela Đuričić je u šestoj sezoni rijalitija uplovila je u emotivnu vezu sa Zvezdanom Slavnićem, kojeg je tada kod kuće čekala vanbračna supruga Ana Ćurčić. 

Ćurčićeva je dobila ponudu da uđe u "Zadrugu 6" i pred kamerama se obračuna sa suprugom i njegovom devojkom, što je i prihvatila. Mesecima je publika gledala potresne scene njihovih svađa i nervnih slomova, a Ana je u nekoliko navrata pred kamerama tvrdila da ju je Slavnić psihički i fizički godinama zlostavljao. 

Zvezdan i Anđela su diskvalifikovani pred sam kraj, a njihova veza nije potrajala ni napolju, nakon čega je i Đuričićeva donela odluku da tuži Zvezdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bata Laki

29.01.2024 20:31

Taman sad da je sastavi Makica medju rogove , jedva čekamo ... Vidimo da Konj Jaškić nije kažnjen za davljenje Jovane Cvijanović i da je to dozvoljeno , pa sad će Makica da vrati dug od prošle sezone ...