UHVAĆENI U POZI u kojoj niko ne bi mogao da zamisli njih dvoje: Da li je moguće da Kačavenda i Đedović RADE OVO PRED KAMERAMA (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.01.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena i Marko zaprepastili javnost svojim nesmotrenim postupkom, da je neko drugi to učinio, odmah bi ga izvrgli ruglu.

UHVAĆENI U POZI u kojoj niko ne bi mogao da zamisli njih dvoje: Da li je moguće da Kačavenda i Đedović RADE OVO PRED KAMERAMA (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnici "Elite" Milena Kačavenda i Marko Đedović koji obično druge prozivaju zbog bahatog ponašanja u Beloj kući, uhvaćeni su u nesmotrenoj radnji koju od njih dvoje niko ne bi očekivao. 

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kome ovaj dvojac u isto vreme kopa nos pred kamerama, zbog čega su ih fanovi rijalitija urnisali u komentarima.

Pošto su glavnom njih dvoje ti koji druge učesnike rijaltija pred svima stavljaju na stub srama zvog raznoraznih blamova, sada su se i sami izblamirali tako da ih ni Dunav ni Sava ne mogu oprati. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

- Kopanje rudnog blaga - stoji u opisu fotografije koja govori sama za sebe.

Inače, Đedović je jedan od rijaliti takmičara koji baš vodi računa da ne bude predmet podsmeha iz ma kog razloga, kao ni sažaljenja. On ne koristi ni detalje iz privatnog života, niti iznosi tužne priče. 

Ipak, desi se i Marku da otvori dušu o njegovom odrastanju, pa je tako upravo Mileni Kačavendi sa kojom je sada uhvaćen u ovoj nesmotrenoj situaciji, priznao kroz kakav je period prošao. Naime, Đedović je istakao da je morao da promeni tri škole i tri društva, zbog čega je naučio da se ne vezuje za ljude i to u periodu kada je spoznavao svet, odnosno u tinejdžerskim danima. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Đedović nedavno otkrio Kačavendi detalje iz privatnog života

S druge strane, ni "Kuma Internacionale", koja se pojavila u javnosti kao vatrena podrška Ane Ćurčić u prošlogodišnjoj sezoni "Zadruge", dozirano je otkrivala detalje iz svoje burne biografije. Međutim, ova nesmotrenost je mnogo veći gaf za osobu za kakvu se ona do sada predstavljala, nego da je razotkrivena neka pikanterija iz njenog privatnog života.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Snezana

29.01.2024 22:41

🤣🤣🤣 Volela bih da vide ovo njih dvoje. Isti su. Ja ih gotivim i ako su strasno kvarni i bezobrazni oboje. Grdana i Grdan! Pokazite im ovu sliku u Eliti!