ĐEDOVIĆU PUKAO FILM: Konačno razvezao jezik, javno PROZVAO i Mensura!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan detalj uvek ga izbaci iz takta!

ĐEDOVIĆU PUKAO FILM: Konačno razvezao jezik, javno PROZVAO i Mensura!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović, Milena Kačavenda i Samir Ramović sedeli su u vešeraju i koristili slobodno vreme u "Eliti" da razgovaraju i bolje se upoznaju. Samir je i ovu priliku koristio da se udvara Mileni i govori o svojim emocijama, a Đedović nije mogao da sakrije koliko ga nervira kad muškarci kukaju, pa mu je žestoko sve sročio u lice. 

Naime, Samir je govorio o muzici koju tek planira da snima, a Marko je priznao da kad vidi muškarce koji se prenemažu da mu se odmah sloši. 

Ja planiram da snimam drugačije pesme kad izađem. Doći ćete vi na neku moju svirku, pa ćete da vidite - govorio je Samir Ramović. 

Ima tih lokala gde se stvarno skupe ti ljudi, ali meni deluje kao sektaški obred. Ja kad vidim njega i Mensura da kukaju, ja ne mogu... Ne mogu da gledam čoveka od dva metra koji kuka kao p*čka - komentarisao je iskreno Đedović. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Đedović, Milena Kačavenda i Samir Ramović

Podsećanja radi, za fotografisanje portala Republika i dnevnog lista Srpski telegraf povodom novogodišnjih praznika, Samir Ramović i Milena Kačavenda su odlučili da podele nežne trenutke sa milionskim auditorijumom rijaliti programa "Elita". Na svačije iznenađenje, par o kom se naširoko priča pozirao je u prisnom zagrljaju, a zatim je usledio i poljubac za kamere.

Iako je Milena više puta rekla da nikad neće biti sa Samirom, on ne planira da odustane od borbe za njenu ljubav. 

Republika

Foto: E stockk

Milena Kačavenda i Samir Ramović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading