ĐEDOVIĆEVA NAJSKANDALOZNIJA OPTUŽBA! Smatra da Stanija želi da Aleks IZGUBI BEBU: Hoće da Maja napravi TRAGEDIJU, da bi se ona OPRALA!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović izneo šokantnu optužbu na račun Stanije Dobrojević!

ĐEDOVIĆEVA NAJSKANDALOZNIJA OPTUŽBA! Smatra da Stanija želi da Aleks IZGUBI BEBU: Hoće da Maja napravi TRAGEDIJU, da bi se ona OPRALA!

Foto: ATA Images

Sinoć se u "Eliti" odigrala emisija "Gledanje snimaka". Prvi video-prilog koji su takmičari gledali bilo je suočavanje Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić, koje je diglo veliku prašinu. Marko Đedović je dobio reč i osuo žestoku paljbu po Staniji.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Đedović u emisiji "Gledanje snimaka"

- Znam šta je htela. Prva stvar koju je želela, jeste da je pokušala da se opere od situacije koja je snašla od Anelinog ulaska, jer je i dalje je*e Alibaba. Kad god je rekla: "Neću s tobom da razgovaram", nije imala odgovor, a poprilično se sekira, pa se zapustila. Njoj će "čovek poligraf" da ispriča da oni nisu u braku. Ovde se sita go**a najela i polupana je bila, kada god izađe, ona se sudi i dokazuje da li je puš**a ku**c Sorajinom dečku toaletu. Kompletna budalaština. Ona se više obrukala nego što je Aneli izdominirala. Evo, ne moraju verski da su venčani, pričaćemo da je tri godine bila u vanbračnoj zajednici. To su stvari o kojima ona pojma, sirota, nema. Izbrukala se, a nije pitala: "Je l' to dete jelo tamo pi**a ti materina bolesna? Da li poseduješ empatiju?", veću empatiju imaju ljudi ovde prema Beki koju poznaju 15 dana, nego on prema svom detetu - krenuo je Đedović, pa nastavio:

- Evo, milione da je ostavila detetu ona kao majka, koga boli ku**c, kada ti nisi kao otac deteta. Ti kao otac nisi osetio ni moralnu obavezu, ni zakonsku, ti si osetio moralnu obavezu da kupiš Staniji roleks, ne bi li duže je**o vremešnu starletu. Ovde se radi o osobi koja je bila sa Stanijom, u istom trenutku majci svog deteta, Aneli piše poruke koje sam ja čitao, sa datumom. I da mu se zakune u dete da li je bila s nekim, šalje joj hot neke poruke, šta bi ti njoj radio dok si sa Stanijom u tom trenutku. Šta te boli ku**c ako ti je lepo?! Ako je to tolika ljubav da se on bavi dokazivanjem ljubavi Staniji, može da kaže njemu: "Dokaži mi ljubav, prestani da pljuješ ljude". Ona je kompletna budala, ona je za cirkus, pokušala je da vrti rijaliti, ali neće moći dokle god sam ja ovde, neka vrti Alibabi gu**com ispred nosa - nastavio je Marko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević u Beloj kući

Marko se osvrnuo i na to što je Stanija prenela Maji Marinković da su Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli. On je zabrinut da bi zbog toga Aleks mogla da izgubi dete.

- Ona je ušla ovde i napala Aneli i rekla da je napolju dokazano, a ne može to da nam priča, a može da loži Maju i da nam priča da je Filip Car raskinuo sa Aleksandrom, koja je u odmakloj trudnoći. Maja ima svoje odnose sa svim tim ljudima, ja neću da ložim ni Maju, ni Filipa, ni Aleksandru. Poenta je da Maja to odradi, i da se ne dao Bog dogodi nešto Aleksandri i njenom detetu, pa da Maja bude najgora i da se Stanija opere! - istakao je Marko.

- Maja Marinković ima više sreće nego pameti. Poenta je bila da se meni prenese, pa ja Mileni. Nije bila poenta da se drugi deo prenese meni, ali sva sreća, pa sam ja rekao Maji. Hoće da Maja napravi neku tragediju, da bi se ona oprala, jer bi svi rekli: "Koga boli du*e za ku**arluk, vidi ovu" - rekao je Đedović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Đedović osuo paljbu po Staniji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Pomoć

05.01.2024 11:03

Pošaljite i Đedoviću psihijatra, dajte mu apartman, zabranite Matoroj, Ša i Mileni pristup ka njemu ..., šta god. Đedović je prolupao, pojeo ga rijaliti, svaki dan ima sve više teoria zavere i priča budalaštine. Opsednut je mržnjom prema Staniji, ovo je već bolesno koliko se on uživeo u Anelinu "istinu" i u svim razgovorima uči Aneli šta i kako treba da kaže za Crnim stolom. Ni Aneli više ne veruje u "istinu" o sebi koju su joj predočili Mića i Đedović. Pri tom, i jedan i drugi su upoznali Aneli u rijalitiju i ne znaju ništa o njoj. Đedović pokušava Maju uvući u rat protiv Stanije na pokvaren način. Aleks i Car se razdvojili (ne verujem da su raskinuli nego je ovo samo privlačenje pažnje, fanova, novca...) a Maja je daleko od njih i nema uticaja na njihov život. Kaže Đedović da bi Stanija da se pere preko Maje, Cara , Aleks,... Kako? Kakve veze ima ona sa njima ? Da li se ikad iko "oprao" u rijalitiju i kako ? Budalaštine i nebuloze a to uopšte ne liči na Đedovića. Upliće se sve više i neka mržnja ga izjeda. Zbog toga i kažem da je Đefović propao kao objektivan komentator, potonuo je u teorijama zavere, nekskvih "obračuna" i mržnji prema Ani Ćurčić i Staniji. Zašto ? Čudno mi, njih dve nisu deo Elite a njemu su neprolazni trn u oku. Upropastilo ga druženje sa lažnom verenicom pokojnog verenika i ekspertize tačke gledišta, Matorina ljubavna jadikovka i "ludilo" Nenadovo. Nadam se da se barem Janjuš opametio i u svoj njegovoj boli spoznao i "vrednost" ljubavi sa Aneli.

Nina

05.01.2024 13:36

@Pomoć - Iz onoga što znam, Djedović i Žana to rade zbog Marka Markovića koji je letos besan, jer ga Stanija ostavila, šurovao i pričao o životu sa Stanijom i huškao na sve ovo. Velika je greška što neko misli da je Marković dobar momaak. On je Djedovićeve "vrste", Djedović se možda zaljubio, jurio je celo leto Marka, a Frana izbacio iz stana. Drugi stanar će mu možda biti M Marković. To je to kod Djedovića, ljubavno ludilo, a izmedju se našla Stanija.

Cilka

05.01.2024 17:04

Bolesnik

Dole

06.01.2024 20:42

Standža je manipulatorka. Ko je oa da se mea vezu Aleks Filipa??????Animir dana....hahha, kako je nje sramota. Da i skreula temu sa sebe , ona je udarila nisko po drugima. Začepi tu seljačku vlicu i ne petljaj se u tudje veze.Ko si da vršiš proene.... Loš si čovek.... Pa si znaju čime se baviš...Matora si , tako da ti ne te sisojke ko bundeve više ne rade posao.....Plassssssssstikara koja je na izdisaju.....