TRUDNA ALEKS NE SPAVA NOĆIMA: Promenila DOGOVOR koji je napravila sa Carem, pa ŠOKIRALA pratioce! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.01.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je šokirala pratioce na društvenoj mreži Instagram!

TRUDNA ALEKS NE SPAVA NOĆIMA: Promenila DOGOVOR koji je napravila sa Carem, pa ŠOKIRALA pratioce! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić, trudna pobednica "Zadruge 6", vratila se u Beograd nakon raskida sa verenikom Filipom Carem, sa kojim čeka ćerku. Ona je nedavno napustila u Crikvenicu, a sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram redovno deli svoje aktivnosti.

Tako je sinoć pokazala kako joj sada izgleda stomak, a onda iznenadila sve. Naime, iako su Aleks i Car i pre njene trudnoće pričali o imenima za decu, ona je svojim pratiocima na Instagramu priznala da sinoć nije spavala zbog toga što je razmišljala kako će nazvati naslednicu.

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official/

Aleks pokazala trudnički stomak

Naime, ona je usnimila ekran i pokazala kako lista spisak ženskih imena.

- A zašto vi ne spavate? - upitala je Aleks svoje pratioce i stavila emotikon koji plače od smeha.

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official/

Aleks lista imena

I Car je nedavno iznenadio svoje fanove. On je objavio video-snimak lava, preko kog je stavio intrigantnu poruku.

- 2021. godina me je slomila, 2022. me je promenila, 2023. mi je otvorila oči, u 2024. se vraćam - pisalo je na snimku koji je objavio Filip Car.

Car je nedavno priznao i zbog čega je došlo do raskida između njih dvoje.

- Istina je, zamisli to! A kako je otišla u Beograd, zamisli, još se sinoć i posvađamo... Otišla je u Beograd. Je l', znaš, ona je strani državljanin, pa ne može dok ne dobije prijavu boravka da boravi u državi duže od 3 meseca, a kako joj pamet smeta, sinoć se naljuti i blokira me i obriše slike - naveo je Car nedavno za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

03.01.2024 11:44

Kakve budalaštine ! "Oću - neću kakim" .... šta nas briga o čemu "razmišljaju" - "ni orali- ni kopali"... Besposlen svet, i da im NEKO "NAŠTANCA" što više para - jer : "NjIMA TREBA", ne i nama . I nikad dosta para ! Dosta više o besmislica ma nebitnih ljudi. I moja komšinica je trudna, mlađaje, lepša,završila fakultet i t.d., ali o njoj NE pišete koje će ime da da, da PITA na društvenoj mreži nepoznate ... (???) ! O,Bože!

Portal

03.01.2024 12:08

Ovo je samo privlačenje pažnje kako bi neko nešto napisao o njoj. Kome je zanimljiv nečiji stomak osim nekoj blidkoj osobi. Meni je ovo čak i neukusno i neumesno da svaki peti dan snima stomak i objavljuje. Aleks, mani se šupljih priča, iskoristi vreme da se malo obrazuješ, edukuješ, naučiš skuhati zdravu hranu koju ćeš kroz nekoliko meseci kuhati detetu. Nisi ti filmska diva, nisi ni poznata pevačica, nisi ni vrsna sportistkinja, nisi ni novinarka, voditeljica ili nešto slično da bi te jurili i pisali "bajke" iz tvog života. Aleks, ti si samo obična devojka iz rijaliti priče o kojoj su pisali samo ružne stvari iz prošlosti ili manjanju muškaraca kroz Zadrugu. Sposti se na zemlju i pripremi normalan život za svoje dete .