2023. GODINA MI JE OTVORILA OČI: Car konačno otvorio DUŠU nakon RASKIDA sa trudnom Aleks, priznao SVE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.01.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car priznao sve svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram!

2023. GODINA MI JE OTVORILA OČI: Car konačno otvorio DUŠU nakon RASKIDA sa trudnom Aleks, priznao SVE! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Bivši zadrugar Filip Car se oglasio sinoć na društvenoj mreži Instagram i iznenadio pratioce storijem. On je objavio video-snimak lava, preko kog je objavio tekst kojim je objasnio kako se oseća.

- 2021. godina me je slomila, 2022. me je promenila, 2023. mi je otvorila oči, u 2024. se vraćam - piše na snimku koji je objavio Filip Car.

Republika

Foto: Instagram.com, ST/Nikola Mutić

Car i Aleks

Podsetimo, trudna Aleksandra Nikolić je nedavno napustila Crikvenicu nakon raskida sa Carem, a on se oglasio i priznao da je istina da se naljutila na njega.

- Istina je, zamisli to! A kako je otišla u Beograd, zamisli, još se sinoć i posvađamo... Otišla je u Beograd. Je l', znaš, ona je strani državljanin, pa ne može dok ne dobije prijavu boravka da boravi u državi duže od 3 meseca, a kako joj pamet smeta, sinoć se naljuti i blokira me i obriše slike - naveo je Car nedavno za "Pink.rs".

Republika

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Aleks i CAr pre raskida u Crikvenici

Inače, tokom jedne od novogodišnjih emisija, voditelj Milan Milošević je saopštio Maji Marinković da su Aleks i Car raskinuli.

Maji se po izrazu lica videlo da joj nije svedjno što je ovo saznala, a potvrdu za ovu informaciju dobila je i juče i Stanija Dobrojević, koja je ušla u Belu kuću da takmičarima deli paketiće. 

Maja je pred početak reprize Nove godine svojoj cimerki otkrila da je Stanija odmah provalila zbog čega je plakala i da pas Leo nije bio razlog, a očigledno nakon što je saznala da rijaliti par koji čeka dete više nije u vezi, oseća slobodu da progovori o svom stanju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading