OVO JE KLJUČNI DOKAZ: Maja Marinković nakon raskida Aleks i Cara sve PRIZNALA, više ne mora da ĆUTI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.01.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je istina o nervnom slomu koji je imala pre 3 noći!

OVO JE KLJUČNI DOKAZ: Maja Marinković nakon raskida Aleks i Cara sve PRIZNALA, više ne mora da ĆUTI! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram.com/filip_car_capo_ck

Veliki šef u subotu organizovao je posetu porodica takmičarima Elite, a prvi na imanje u Šimanovcima tog dana ušao je Taki Marinković, otac Maje Marinković. Starleta se zaletela Takiju u zagrljaj, a kada je videla psa Lea, briznula je u plač. 

U jednom trenutku Maji i Takiju je prišao voditelj Milan Milošević kako bi im se pridružio u razgovoru. Kroz priču voditelj Milan saopštio je Maji da su njen bivši dečko Filip Car i ljuta rivalka Aleksandra NIkolić raskinuli. 

Maji se po izrazu lica videlo da joj nije svedjno što je ovo saznala, a potvrdu za ovu informaciju dobila je i juče i Stanija Dobrojević, koja je ušla u Belu kuću da takmičarima deli paketiće. 

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Maja Marinković

Pošto je u noći kad su bile novogodišnje čestitke Maja napravila ozbiljan haos i histeriju, kako je tad pričala zbog psa Lea jer nije bio na snimku, ona je juče nakon Stanijine posete priznala da je za njeno stanje ipak bio zaslužan Car, koji se pojavio na čestitki Lazara Čolića Zole. 

Maja je pred početak reprize Nove godine svojoj cimerki otkrila da je Stanija odmah provalila zbog čega je plakala i da pas Leo nije bio razlog, a očigledno nakon što je saznala da rijaliti par koji čeka dete više nije u vezi, oseća slobodu da progovori o svom stanju. 


- Najjača je Stanija kad me je pitala: "Što si plakala? Kakav Leo?", ja sam udarala u stakla, ti ne znaš šta je ovde bilo. Ne mogu ja, džabe - rekla je Maja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading