UZBUNA U PRAGU! Policija s dugim cevima opkolila kuću MASOVNOG UBICE Davida Kozaka! Stigla DOJAVA koja je zapanjila sve

Autor:

Svet

02.01.2024

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Kozak krenuo je 21. decembra u Prag u krvavi pir sa torbom u kojoj je imao arsenal oružja. Kako ga niko na ulazu u fakultet nije pretresao, lako je uneo sve što je hteo, a onda je krenuo da puca po holu fakulteta

UZBUNA U PRAGU! Policija s dugim cevima opkolila kuću MASOVNOG UBICE Davida Kozaka! Stigla DOJAVA koja je zapanjila sve

Foto: Tanjug/AP Photo/Petr David Josek, CHANNEL3/Printscreen

Nepune dve nedelje posle nezapamćenog masakra u Pragu kada je ubio 14 a ranio više od 30 osoba na Filozofskom fakultetu i oko njega, ubica David Kozak (24) ponovo je u centru pažnje.

Iako je posle neverovatnog zločina izvršio samoubistvo, Kozak je i u 2024. godini u fokusu jer je policija od juče ispred njegove kuće u Hostounju u okrugu Kladno.

Policija sa dugim cevima stoji pred kućom i oko nje jer je stigla, kako kažu “pouzdana dojava” da je neko pokušao da provali u nju.

"Pre nedelju dana primili smo izveštaj o pokušaju pljačke u kući u Hostounju. Nakon toga, u kući smo registrovali potpunu provalu", rekla je portparolka policije Mihaela Rihterova za Novinki.cz.

Policajci su opremljeni dugim puškama zbog mera predostrožnosti širom zemlje.

Zbog uviđaja koji je u toku, policija nije saopštila kolika je šteta i da li je nešto ukradeno prilikom provale.

David Kozak živeo je u kući, a pre masakra u Pragu, ubio je svog oca. U oproštajnom pismu priznao je ubistvo i muškarca i dvomesečne bebe.

David Kozak krenuo je 21. decembra u Prag u krvavi pir sa torbom u kojoj je imao arsenal oružja. Kako ga niko na ulazu u fakultet nije pretresao, lako je uneo sve što je hteo, a onda je krenuo da puca po holu fakulteta.

Posle toga, popeo se na krov zgrade pucajući nasumično na ljude napolju, a tada ga je policija konačno opkolila.

Videvši da nema kud, Kozak je izvršio samoubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading