ĐEDOVIĆEVA NAJSKANDALOZNIJA OPTUŽBA! Smatra da Stanija želi da Aleks IZGUBI BEBU: Hoće da Maja napravi TRAGEDIJU, da bi se ona OPRALA!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

08:45

Marko Đedović izneo šokantnu optužbu na račun Stanije Dobrojević!

ĐEDOVIĆEVA NAJSKANDALOZNIJA OPTUŽBA! Smatra da Stanija želi da Aleks IZGUBI BEBU: Hoće da Maja napravi TRAGEDIJU, da bi se ona OPRALA!

ATA Images

Komentari (5)

Loading
Pomoć

05.01.2024 11:03

Pošaljite i Đedoviću psihijatra, dajte mu apartman, zabranite Matoroj, Ša i Mileni pristup ka njemu ..., šta god. Đedović je prolupao, pojeo ga rijaliti, svaki dan ima sve više teoria zavere i priča budalaštine. Opsednut je mržnjom prema Staniji, ovo je već bolesno koliko se on uživeo u Anelinu "istinu" i u svim razgovorima uči Aneli šta i kako treba da kaže za Crnim stolom. Ni Aneli više ne veruje u "istinu" o sebi koju su joj predočili Mića i Đedović. Pri tom, i jedan i drugi su upoznali Aneli u rijalitiju i ne znaju ništa o njoj. Đedović pokušava Maju uvući u rat protiv Stanije na pokvaren način. Aleks i Car se razdvojili (ne verujem da su raskinuli nego je ovo samo privlačenje pažnje, fanova, novca...) a Maja je daleko od njih i nema uticaja na njihov život. Kaže Đedović da bi Stanija da se pere preko Maje, Cara , Aleks,... Kako? Kakve veze ima ona sa njima ? Da li se ikad iko "oprao" u rijalitiju i kako ? Budalaštine i nebuloze a to uopšte ne liči na Đedovića. Upliće se sve više i neka mržnja ga izjeda. Zbog toga i kažem da je Đefović propao kao objektivan komentator, potonuo je u teorijama zavere, nekskvih "obračuna" i mržnji prema Ani Ćurčić i Staniji. Zašto ? Čudno mi, njih dve nisu deo Elite a njemu su neprolazni trn u oku. Upropastilo ga druženje sa lažnom verenicom pokojnog verenika i ekspertize tačke gledišta, Matorina ljubavna jadikovka i "ludilo" Nenadovo. Nadam se da se barem Janjuš opametio i u svoj njegovoj boli spoznao i "vrednost" ljubavi sa Aneli.

Nina

05.01.2024 13:36

@Pomoć - Iz onoga što znam, Djedović i Žana to rade zbog Marka Markovića koji je letos besan, jer ga Stanija ostavila, šurovao i pričao o životu sa Stanijom i huškao na sve ovo. Velika je greška što neko misli da je Marković dobar momaak. On je Djedovićeve "vrste", Djedović se možda zaljubio, jurio je celo leto Marka, a Frana izbacio iz stana. Drugi stanar će mu možda biti M Marković. To je to kod Djedovića, ljubavno ludilo, a izmedju se našla Stanija.

Cilka

05.01.2024 17:04

Bolesnik

Dole

06.01.2024 20:42

Standža je manipulatorka. Ko je oa da se mea vezu Aleks Filipa??????Animir dana....hahha, kako je nje sramota. Da i skreula temu sa sebe , ona je udarila nisko po drugima. Začepi tu seljačku vlicu i ne petljaj se u tudje veze.Ko si da vršiš proene.... Loš si čovek.... Pa si znaju čime se baviš...Matora si , tako da ti ne te sisojke ko bundeve više ne rade posao.....Plassssssssstikara koja je na izdisaju.....

LA

10.01.2024 15:35

Moze Djedovic da se pros...va kad ga svi stite, nigde pitanja novinara, publike...a on, tezak kompleksas, visi medicinski brat umislio da je doktorirao. Toliko je pun nekog gneva, jada...svi u kuci su retardi, budale...osim njega "naravno". A I publiku vrlo cesto pocasti neumesnim komentarima. Moj utisak je da to sto prica o gledaocima prepricava desavanja iz svog okruzenja. Kako on zna da krezava baba, pece kiflice I tesi se kako joj zivot I nije tako los? Kod mene je na MUTE kad god zine. Ajmp malo pitanja o njegovoj seksualnosti, skoli...