TRUDNA ALEKS SE OKRENULA VERI: Spas traži u Svetom Vasiliju Ostroškom nakon priznanja da mora na LEČENJE!

Autor:

Zadruga

28.12.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", danas je više puta iznenadila pratioce na društvenoj mreži Instagram!

TRUDNA ALEKS SE OKRENULA VERI: Spas traži u Svetom Vasiliju Ostroškom nakon priznanja da mora na LEČENJE!

Foto: ST/Nikola Mutić, Wikipedia

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić, koja je u drugom stanju, raskinula je sa svojim verenikom Filipom Carom i vratila se iz Crikvenice u Beograd. Nikolićeva, koja trenutno sređuje svoj stan u Beogradu gde će živeti sa bebom, obavestila je svoju podršku da će se okrenuti sebi i raditi na lečenju.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić

- Želela sam da podelim sa vama to da sam se odlučila da, posle burnih situacija kroz koje sam prolazila u životu, radim na sebi. Na lečenju možda nekih trauma koje su ostale potisnute u meni - napisala je Aleksandra na društvenoj mreži Instagram.

Nikolićeva, koja je inače pobožna i često provodi vreme u manastiru, podelila je i ikonu Svetog Vasilija Ostroškog.

- Na današnji dan, od majke Ane i oca Petra, rođen je dečak po imenu Stojan. Taj dečak Stoja je, verujem pretpostavili ste - Sveti Vasilije Ostroški, jedan od najvećih svetaca naše vere - stajalo je u objavi koju je podelila Aleksandra.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Aleksandre Nikolić

Inače, nakon raskida se na Instagramu oglasio i Filip, gde je otvoreno priznao svoju ulogu u propadanju veze, ističući da želi da bude prisutan tokom Aleksandrinih trudničkih dana i da podrži finansijski sve što je potrebno za trudnoću i porođaj.

- Da znate, krivac sam svega. Upropastio sam jednu ljubav, čistu i ispravnu, sa njene strane naročito. Nešto što je bilo divno, ja sam uništio porukama i pozivima sa drugim ženama. Tako je došlo do celog problema i svega - ispričao je on i otkrio da ipak želi da bude prisutan tokom dalje Aleksandrine trudnoće.

- Trebaće vremena da nju ljutnja i bes prođu, ali želim samo da mi da kontakt vezan za trudnoću. Svaki put, kao do sada, da znam kad je pregled, koliko košta, da podnesem troškove vezane za sve to i kad dete bude rođeno, da budem tu, nisam bilo ko - naveo je Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

29.12.2023 05:20

Ti si ZLO---u svakom pogledu...nestabilna, poročna, lažljiva----jadno to dete...ali Bog je velik, daće Bog da ga spasu od takve majke...