ZOLA NAPAO MILANA MILOŠEVIĆA UŽIVO U PROGRAMU: Voditelj Elite odmah reagovao! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

28.12.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok i neverica na imanju u Šimanovcima!

 

 

Sinoćnja emisija "Pitanja gledalaca" u rijali programu "Elita" definitivno je izazvala veliku pažnju gledalaca, ali iz sasvim neočekivanog razloga. Naime, voditelj Milan Milošević postavljao je pitanja učesnicima, da bi u jednom trenutku Lazar Čolić Zola iznenadio sve svojom reakcijom.

Naime, isfrustriran pitanjem koje je dobio, Zola je izvređao i povisio ton na voditelja, izgovarajući reči koje su šokirale mnoge prisutne u Beloj kući.

Međutim, uprkos Čolićevom ponašanju, voditelj Milan Milošević je ostao profesionalan i pribran, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti. Iako su učesnici emisije vikali i izražavali svoje nezadovoljstvo, Milan je sačuvao hladnu glavu i zahvalio Zoli na njegovim rečima.

Republika

Foto: pritnscreen

Milan Milošević Elita

- Neka mi popuši k**ac i onaj ko je postavio pitanje, evo pred gledaocima - rekao je Zola. 

- Hvala ti baš - rekao je Milan.

- Ma, vi niste normalni, smiri se bre - vikali su učesnici. 

Republika

Foto: pritnscreen

Lazar Čolić Zola napada Milana Miloševića Elita

Podsećanja radi, nakon turbulentnog perioda, Lazar Čolić Zola i njegova bivša partnerka, Miljana Kulić, ponovo su pronašli zajednički jezik, te provode dosta vremena zajedno. S obzirom na njihovu burnu prošlost, mnogi su znatiželjni da vide kako će se njihov odnos dalje razvijati. Inače, Kulićeva je nedavno naglasila da bi volela da uđe u brak sa Zolom i roditi mu dete.

- Naravno znam šta želim, moja najveća želja bi bila da uđem u brak sa Lazarom Čolićem Zolom i da dobijem još jedno dete sa njim, ali imam i još jednu želju da dođe moja mama za doček Nove godine da nam podeli poklone kao u ulazi Deda Mrazice - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading