ZOLA HITNO NAPUŠTA ELITU! Skinuo bubicu i saopštio ODLUKU, produkcija odmah reagovala (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

23.12.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne želi više da bude deo rijalitija!

Nakon što je ponovo ušao u žestoki sukob sa bivšom partnerkom Miljanom Kulić, učesnik "Elite" Lazar Čolić Zola odlučio je da napusti imanje u Šimanovcima, te se direktno obratio članovima produkcije poručivši da im da ga izvedu, jer više nema želju da bude deo rijalitija.

- Ako joj se budem obratio, nebitno da li je lepa reč ili ne, neka mi umre cela porodica! Eto, iskreno. Tako da znate, ja ovde više ne mogu da učestvujem. Jednostavno, ne mogu više! Ne daj Bože da napravim neki haos, da nekog ne pošaljem u klinički centar... Najpamentije je da me pustite na lep način, ako može, i to je to. Da ne bude neke frke, jer ja pod ovakvim uslovima ne mogu da učestvujem. Toliko od mene - rekao je Zola i demonstrativno skinuo bubicu sa sebe.

- Ne želim da budem više deo ovoga. Više ne! Iz opravdanih razloga, a stvar za koju treba da se borim, boriću se napolju. Apsolutno mi niko nije kriv od vas ljudi, sam sam sebi kriv, ali razumite me! Ja više ne mogu da učestvujem, otkud znam šta mi može pasti na pamet. Sva pravila je prekšila - govorio je Čolić bez bubice, dok je pored njega sve vreme stajao pripadnik obezbeđenja kako ne bi uradio nešto nepromišljeno.

Republika

Foto: printscreen

Zola napušta Elitu

Podsećanja radi, tokom emisije "Pitanja novinara", MIljana Kulić je saznala da joj je Lazar Čolić Zola ofarbao stvari. Ovo je uradio jer je ona juče pokušala da mu uništi sve što mu je tokom dana stiglo. Kad je Kulićeva saznala šta je Zola uradio, odmah je krenula da pravi haos. Prišla mu je, pa jurila po kući da ga polije, nakon čega su se prevrtali po garnituri. Obezbeđenje je uletelo na imanje, kako ne bi došlo do većeg haosa, međutim, sve je trajalo do ranih jutarnjih časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading