HITNO OGLAŠAVANJE PRODUKCIJE ELITE: Veliki šef doneo ODLUKU povodom Miljane Kulić!

Autor: P. R.

Zadruga

23.12.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef doneo odluku povodom slučaja Miljane Kulić i divljanja u Eliti!

HITNO OGLAŠAVANJE PRODUKCIJE ELITE: Veliki šef doneo ODLUKU povodom Miljane Kulić!

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Kontroverzna rijaliti zvezda Miljana Kulić ponovo je u centru pažnje zbog svog ponašanja koje je izazvalo negativne reakcije javnosti. Ovog puta, ona je odlučila da se obračuna sa svojim bivšim partnerom Lazarom Čolićem Zolom, uništavajući njegove stvari. Ovaj incident izazvao je burne reakcije, a čak se i Veliki šef oglasio povodom ovog događaja.

Naime, nakon ovog incidenta, Veliki šef se oglasio i odlučio da kazni Kulićevu mesečnim honorarom. Očigledno je da produkcija ne želi da toleriše ovakvo ponašanje u rijalitiju i da je odlučna da preduzme korake kako bi disciplinovala učesnike koji prelaze granice u svom ponašanju.

Inače, ovo nije prvi put da Miljana Kulić privlači pažnju javnosti svojim postupcima. Njena kontroverzna ponašanja su često tema razgovora, a ovaj poslednji incident je samo nastavak niza skandala koji prate njen boravak u rijalitiju.

Iako su sukobi između Miljane i Zole postali uobičajena pojava u javnosti, ovaj put je situacija eskalirala na drugačiji način. Miljana je svojim postupkom izazvala ne samo bes Zole, već i osude publike koja prati njihovu turbulentnu vezu.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miljana Kulić Elita

Podsećanja radi, zbog sukoba sa bivšom devojkom, Čolić je odlučio da napusti "Elitu".

Ako joj se budem obratio, nebitno da li je lepa reč ili ne, neka mi umre cela porodica! Eto, iskreno. Tako da znate, ja ovde više ne mogu da učestvujem. Jednostavno, ne mogu više! Ne daj Bože da napravim neki haos, da nekog ne pošaljem u klinički centar... Najpamentije je da me pustite na lep način, ako može, i to je to. Da ne bude neke frke, jer ja pod ovakvim uslovima ne mogu da učestvujem. Toliko od mene - rekao je Zola i demonstrativno skinuo bubicu sa sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
JA

24.12.2023 06:40

Bilo je i krajnje vreme da je kazne!!! To sto ona radi je ispod svakog ljudskog dostojanstva,koje ona i nema ,pa nije cudo sto to radi. Ide kod njega u rehab ,spava sa njim trazi mu hmmm i kada on odbije ona mu iz osvete unisti stvari ,polomi ko zna koji par naocara… zena definitivno nije normalna , a nije ni zabavna, ako je ikada i bila .Laze kako otvori usta i nije mi jasno sto je jos uvek drze tamo umesto da ide na jedno ozbiljno lecenje - konacno ?!!