ISPLIVALA ŠOK SLIKA MATORE SA ANITINIM SINOM: Uhvatila ga za noge i digla u vazduh (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

23.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je istina o odnosu sina Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore!

ISPLIVALA ŠOK SLIKA MATORE SA ANITINIM SINOM: Uhvatila ga za noge i digla u vazduh (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Tenzija između aktuelnih učesnica rijaliti programa "Elita", Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, koje si i dalje zakonski u braku iako su stavile tačku na svoj emotivni odnos, po svemu sudeći, ne planira da se stiša, što se dokazalo i nedavnom svađom kada je spomenut i Anitin sin Aleksej, za kog starleta kaže da će tek progovoriti šta mu je Tomićeva radila u stanu u kom su živeli zajedno.

Međutim, na društvenim mrežama je sada isplivala fotografija Matore sa malim Aleksejem, na kojem se vidi da ona ne skida osmeh sa lica dok ga nosi na ramenima na proslavi jedne slave, te se postavlja pitanje ko priča istinu i šta se zapravo dešavalo u njihova četiri zida.

Republika

Foto: printscreen

Matora sa sinom Anite Stanojlović

Podsećanja radi, majka Anite Stanojlović, Angelina, prvi put je nedavno govorila o mnogim detaljima koji do sada nisu bili poznati javnosti, a iako su Tomićeva i Anita iznele dosta "prljavog veša", po svemu sudeći, tu nije kraj. Ovog puta dotakle se unuka Alekseja, za kojeg je istakla da "ko zna šta je preživeo u Beogradu".

Đedović priča da treba da ga nema, da ga udari voz, da je agresivan i da udara narod po putu. Sinoć sam plakala, uzeo je neke minđuše i viče: "Baba, ovo je od moje Anite" i gleda neku sliku i kaže: "Vidi, kako je lepa moja mama". Ko zna šta je on preživeo u Beogradu, iskreno. Svađale su se one i dok su bile napolju. Čula sam da su se posvađale i Matora je Anitu izbacila na ulicu noću, sa detetom. Samo da Anita pukne i sve će ona da ispriča. Ja znam za priču da se Anita javila Jovaninoj drugarici i da ju je pitala da li može da dođe s Aleksejem. Da bi ta ista Jovana poslala drugarici poruku da ih ni slučajno ne primi - rekla je Angelina, a onda se nadovezala:

- Kad su dovele Alekseja ovde, kako bi ušle u Zadrugu, kod mene su ga dovele, a posle par dana ga je uzela druga baba i otišli su na more. Žena mene zove i plače, kaže mi da Alekseju nije dobro iz čista mira se baci i dete vrišti i plače. Ko zna kakve je on traume tamo doživeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading