DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO REKLA?! Spremite se da POVRATITE, Matora SMRDI na kilometar!

Autor: P. R.

Zadruga

15.12.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok priznanje učesnice "Elite" zgrozilo javnost!

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO REKLA?! Spremite se da POVRATITE, Matora SMRDI na kilometar!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćne emisije "Gledanja snimaka", aktuelna učesnica rijalitija "Elita", Jovana Tomić Matora, ponovo je doživela pomračenja uma uživo u programu, te je svojoj bivšoj partnerki Aniti Stanojlović uputila niz pogrdnih reči, a zatim i potpuno zgrozila milionski auditorijum priznanjem da se nije kupala tri dana.

Naime, Tomićeva je zaprepastila gledaoce činjenicom da o svojoj higijeni uopšte ne brine, a budući da se gotovo svakog dana bacaka po imanju u Šimanvcima, te da joj neretko pozli i povraća, mnogobrojni fanovi rijalitija su mišljenja da Matora "smrdi na kilometar".

- Ja ovu smećarku na neki način i dalje volim, nije problem što je krenula dalje nego sad likuje samo. Boli me, kompleksira me, prvo me napne pa pusti. Ja sam svaki put u vezi znala da manipuliše sa mnom. ali sam nasedala, borila sam se da ne ispadnem budala. Ona nema trunku neke ljudskosti, ja znam da ona mene nije volela. ali ne bih bila toliki monstrum da me sad ovako turira. Ne verujem da je ona odlepila za Anđelom, da joj se sviđa to je sigurno, ima neke privlačnosti, ali ona ima neku opsesivnost u sebi, proganjanje neko... Je l' treba da se ponizim da kažem da sam krmača debela, a da je on prelep i da je sa mnom bila iz koristi? Ja još nisam videla toliki vapaj, ona nije htela ni da demantuje da je bila sa mnom iz koristi, ima ono klasično podsmevanje, ja se suzdržavam da joj lupim šamarčinu i da je izvređam! Ona sve zna šta treba da radi, kao udara na njenog sina i bivšeg kako bi se ja sažalila. Njoj je samo bitan rijaliti, najlakše bi joj bilo da mene nema ovde, ja sam njoj smetnja za sve. Peva mi ovde "cveće za nju kupujem, a mislim na tebe", to namerno radi, te niske provokacije mi nisu jasne. Ja sam je prihvatila i kao jeba*icu, znala sam kakva joj je narav i sve sam znala o tome, a ona mi tako vraća. Ja se nisam kupala tri dana, ona moli za ku*ac, ja ne mogu da verujem, blam me je, ja ću od sad sve da kažem, ubacujem u petu brzinu! Ona bi mene zgazila sad da može - istakla je učesnica "Elite" prethodne večeri u razgovoru sa voditeljkom Ivanom Šopić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora Elita

Podsećanja radi, sličnu "titulu" je prošle sezone nosio Zvezdan Slavnić, kog je javnost takođe u više navrata osudila da se ne kupa, te da ličnu higijenu održava samo vlažnim maramicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Matora Jovana Tomić Matora Zvezdan Slavnić Zvezdan Slavnić Instagram Zvezdan Slavnić biografija Zvezdan Slavnić Zadruga Zvezdan Slavnić Elita zvezdan slavnić najnovije vesti zvezdan slavnić vesti matora instagram matora biografija Matora godine Matora godište matora zadruga Matora Elita matora i anita matora i anita akcija Matora i Anita Elita matora i anita vrela akcija Matora i Anita razvod Matora i Anita svadja matora i anita zadruga anita i matora Anita i Matora Elita anita i matora akcija Anita i Matora Zadruga Anita Anita Elita anita zadruga Anita Stanojlović anita stanojlović godine anita stanojlović godište Anita Stanojlović Elita Anita Stanojlović Zadruga anita stanojlović biografija Anita Stanojlović Instagram jovana tomić matora biografija Jovana Tomić Matora Instagram Jovana Tomić Matora Elita jovana tomić matora zadruga

Komentari (1)

Loading
Sandra R.

19.12.2023 19:11

Ne brini Matora. Ona se opet vraca tebi. Andjela ne zanimaju zene kao ni tebe muskarci. Anita ce da pukne jer ne moze vise da apstinira.