ANITA ZAVRŠILA U ANĐELOVOM KREVETU: Digla noge, pa mu pokazala GAĆICE! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

14.12.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora će kolabirati kada bude videla šok scene!

 

 

Aktuelna učesnica rijaliti programa "Elita", Anita Stanojlović, podigla je veliku prašinnu svojim boravkom na imanju u Šimanovcima, pogotovo nakon što se saznalo da je prevarila svoju i dalju zakonitu suprugu, Jovanu Tomić Matoru. Međutim, strasti se, po svemu sudeći, ne smiruju, a nakon jučerašnjeg haosa sa Anđelom Rankovićem, mlada Stanojlovićeva je završila u njegovom krevetu.

Naime, kako je kamera mogla da uhvati, Anita se skinula u nikad kraću spavaćicu, te uskočila pored Rankovića. U jednom momentu se, reklo bi se, opustila previše, te je, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, namerno podigla noge i istrćiča zadnjicu, te su joj gaćice sevnule, što je novi učesnik "Elite" odmah zapazio.

"Da li je moguće da je ova odmah uletela kod Anđela u krevet", "Gledaj kako se pokazuje u pravom svetlu", "Sevaju gaćice, bravo Anita, za pohvalu", "E, neka je, samo da pukne ova Matora", "Baš su lep par Anita i Anđelo", "Udri po Matorinim živcima", samo su neki od komentara ispod snima koji kruži internetom.

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Anita i Andjelo Elita

Podsećanja radi, Jovana Tomić Matora, tokom prethodnog dana pravila je haos po imanju u Šimanovcima i pratila Anitu Stanojlović na svakom koraku. Nakon što joj je zapretila da će se samodiskvalifikovati zbog nje i prvi put prevremeno napustiti rijaliti, Matora je doživela pomračenja uma i slom živaca, te se potpuno slomila ispred kazina dok se drala na svoju partnerku, sve vreme okružena pripadnicima obezbeđenja.

Naime, Tomićeva je toliko "skrenula", te je u naletu histerije krenula da kida kožu sa svog lica i čupa kosu sa glave.

Flertuješ sa dečkom i hoćeš da budes s njim koji mi se us*ao u život, pa malo da mi je*e i ženu... Pa, nisi mi žena! E, tako pričaj, ku*vo jedna smrdljiva! Tako pričaj... Naravno da si ku*rva, pa šta misliš da si? Kako se drugačije zove? Je l' te nije sramota da me gledaš u oči posle svega što sam uradila za tebe? Jednu ružnu reč ti nisam rekla, da preživljavam sve ovo opet ovde... Ti shvataš da staje rijaliti. Ubiću vas, kunem ti se Bogom! Razumeš? Ovo što ti meni radiš, ubijaš me! Ti hoćeš ovo da vidiš, je li, da se igraš sa mojim mozgom? Da se ja povlačim, da ti govorim da te volim, ali da neću da ti oprostim, a ti da se hvališ sa nekim novim, da se malo ka*aš sa Anđelom... Je li?! Pitam te, je l' zaslužujem to? Jer nije moglo da prođe neki period, pa ako se svidite jedno drugom, to je to, a ne odmah da me ubiješ psihički! Praviš me budalom, celu noć se gledate, palačinkice - vrištala je Matora, dok ju je Stanojlovićeva bledo gledala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Andjelo Elita Andjelo Rankovic Andjelo Zadruga Anita Anita Elita anita zadruga Anita i Anđelo Anđelo i Anita Anita Stanojlović Anita Stanojlović Elita Anita Stanojlović Zadruga Anita Stanojlović najnovije vesti anita stanojlović vesti Anita Stanojlović elita 7 Anita Stanojlović Instagram anita stanojlović godine anita stanojlović godište anita stanojlović biografija anita i matora anita i matora akcija Anita i Matora Elita Anita i Matora Zadruga Anita i Matora vrela akcija matora i anita matora i anita akcija Matora i Anita Elita matora i anita vrela akcija matora i anita zadruga Anđelo Ranković Anđelo Ranković biografija Anđelo Ranković Instagram Anđelo Ranković Elita Anđelo Ranković zadruga Anđelo Ranković godine Anđelo Ranković godište Jovana Tomić Matora Jovana Tomić Matora Instagram jovana tomić matora biografija Jovana Tomić Matora Elita jovana tomić matora zadruga

Komentari (1)

Loading
jasna

14.12.2023 10:07

MA UDRI ANCI STO JACE DOSTA JE KEPEC TEBE YLOSTAVLJAO UDRI DUSO IUYIVAJ