ANITA NAKON HAOSA ZAVRŠILA U LUDNICI: Hitno izvedena iz kuće!

Autor: P. R.

Zadruga

15.12.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale šok informacije u rijalitiju!

ANITA NAKON HAOSA ZAVRŠILA U LUDNICI: Hitno izvedena iz kuće!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tokom pauze za vreme sinoćnje emisije "Gledanja snimaka", Jovana Tomić Matora osamila se sa Markom Janjuševićem Janjušem u vešeraju, a njihovom razgovoru se ubrzo priključio i Marko Đedović. Kako je kamera zabeležila, njih troje su najpre komentarisali Nenada Aleksića Ša, a zatim i Anitu Stanojlović, za koju je učesnik "Elite" otkrio da ju je otac svojevremeno strpao u ludnicu.

- Vi svi kolektivno treba u bolnicu da idete, i ti i Šaki - rekao je Marko.

- Ma oni su isti, to nije realno - dodala je Matora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora i Janjuš

- Ma on je prsao - zaključio je Janjuš.

- Meni nije jasno kako ti ne shvataš da nju boli ku*ac za tebe - ubacio se Đedović.

- Ne mogu da shvatim to - nastavila je Matora.

- Tebi i Šakiju će biti haos kada se vratite kući, nećete znati šta vas je snašlo - dodao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora i Marko Đedović

- Meni nije jasno da mi toliko proradi i ego i sujeta, koga bre ona ku*vetina da proziva - kazala je Tomićeva.

- Ti si njoj sve davala i to te je koštalo, koliko daš toliko izgubiš - istakao je Đedović.

- Sanja nije bila takva, mi smo razgovarale i, eto, to se desilo - prisetila se Matora.

- Ma, ona laže, vidiš da je nju tata vodio u ludnicu, to nije realno - rekao je Marko.

Podsećanja radi, Jovana Tomić Matora je sinoć priznala pred milionskim auditorijumom priznala da se zbog svoje bivše partnerke nije kupala tri dana. Naime, Tomićeva je zaprepastila gledaoce činjenicom da o svojoj higijeni uopšte ne brine, a budući da se gotovo svakog dana bacaka po imanju u Šimanvcima, te da joj neretko pozli i povraća, mnogobrojni fanovi rijalitija su mišljenja da Matora "smrdi na kilometar", a mnogi su je zbog toga uporedili sa Zvezdanom Slavnićem, kog je javnost tokom prethodne sezone "Zadruge" takođe u više navrata osudila da se ne kupa, te da ličnu higijenu održava samo vlažnim maramicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Matora Anita Matora Elita matora zadruga matora i anita matora i anita akcija Matora i Anita Elita matora i anita zadruga anita i matora Anita i Matora Elita anita i matora akcija Anita i Matora Zadruga Anita Elita anita zadruga Anita Stanojlović Anita Stanojlović Elita Anita Stanojlović Zadruga anita stanojlović godine anita stanojlović godište Anita Stanojlović Instagram anita stanojlović biografija Jovana Tomić Matora Jovana Tomić Matora Elita jovana tomić matora zadruga jovana tomić matora biografija Anita Stanojlović otac Marko Đedović Janjuš Marko Janjušević Janjuš

Komentari (1)

Loading
Virtuelna stvarnost

15.12.2023 09:06

Ova nakaza kao da je Bred Pit, sa lovom Rokfelera pa maltretira devojku. Kakav bolestan um promasenog stvora koji je podrzavao prevare, narocito one sotone Dudlare Mujic, sada se tu bacaka i glumi zrtvu. Pa ko bi tebe i od muskih i od zenskih hteo nakazni stvore i fizicki i psihicki. Majka Anitina treba da je tuzi za nasilje a i nama se svima popela na vrh glave sa dramoserenjem kao da je ona jedina svetica povredjena od ruznih, prljavih i zlih. Fuj kakav odron od kaobajagi muskarca.