NAŠLJOKANA ANELI MEŠA ALKOHOL I TABLETE: Sva se presavila od GRCANJA, u suzama doziva produkciju (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

22.12.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo izdanje Aneli Ahmić, glava joj pala od plakanja!

 

 

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić, učesnici popularnog rijaliti programa "Elita", već od samog početka imaju veoma turbulentan odnos, a sada je došlo do tačke prekida. Naime, iako su mnogi mislili da će njihova veza ozvaničenjem ući u mirnu luku, njihovi postupci su pokazali potpuno suprotno, zbog čega se starleta raspala od plakanja.

Nakon Janjuševićeve odluke da stavi tačku na odnos sa Ahmićevom, ona je završila u garderoberu i ronila suze.

- Ponovo sad neću moći da spavam... Ne mogu, moram da tražim od reporterke da mi donese tablete - grcala je Aneli u suzama.

Inače, njena emotivna reakcija na raskid privukla je pažnju svih ukućana, ali i publike koja prati sva dešavanja na imanju u Šimanovcima, koja je primetila da je učesnica "Elite" pod dejstvom alkohola tražila od produkcije da joj dostave lekove za spavanje.

"Nakon alkohola tablete, bravo Aneli", "Ova se samo kljuka tabletama", "Aneli opet glumi ludilo i pravi haos kako bi privukla pažnju", "Cugnula malo, pa kuka za lekovima", "Neće te niko, pa ni Janjuš, ko da te želi takvu srozanu", samo su neki od komentara na društvenim mrežama ispod snimka koji kruži internetom.

Republika

Foto: printscreen

Aneli Ahmić plače zbog raskida sa Janjušem Elita

Podsećanja radi, tokom emisije "Gledanje snimaka", došlo je do žestokog sukoba između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, čija je veza na klimavim nogama.

Oni su nesigurni jedno u drugog, a sada se stanje pogoršalo, s obzirom da je Nenad Aleksić Ša otkrio da mu se Aneli nabacivala i da je izrazila želju da bude sa njim. Aneli se pravdala Janjušu i gledaocima, a Ša je obelodanio detalje njihovog razgovora, za koje Janjuš nije imao pojma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading