ZBOG ANELI DEČKO UBIJEN I ZAKOPAN U DVORIŠTU: Detalji tragedije lede krv u žilama, KRIMOSI je čekaju!

Autor: P. R.

Zadruga

15.12.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš ni ne sluti u kakvoj je opasnosti!

ZBOG ANELI DEČKO UBIJEN I ZAKOPAN U DVORIŠTU: Detalji tragedije lede krv u žilama, KRIMOSI je čekaju!

Foto: youtube.com/pink.rs

Marko Janjušević Janjuš priznao je svoje emocije prema Aneli Ahmić u "Eliti", a ima i ozbiljne planove za budućnost s njom. Njegova porodica je zabrinuta, jer ona ne zna pravu istinu o ženi za kojom je odlepio i boji se da će upasti u ozbiljnu nevolju.

- Čim je Marko rešio da svoju porodicu opet obruka, da mu ćerka opet kroz isto prolazi, znači da je baš odlepio za Aneli. Žao mi je što ne zna ni deo njene prošlosti. Nisam videla da mu je ikada priznala ono što mora da zna. Stalno ponavlja kako su svi njoj činili nepravdu, kao da je svetica. Njegovi roditelji su očajni, kažu: "Sve gore od goreg, ovo mu nije trebalo". Ima tako divnu ženu i ćerku, a on se petlja sa ženom kojoj su bivšeg dečka kriminalci ubili i zakopali u dvorištu! Sa ženom koja je hapšena, koja se drogirala, prala novac... Ma, on nije svestan u šta će se upetljati kad oboje izađu iz rijalitija - kaže za Svet izvor blizak Janjušu i dodaje:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli Elita 7

- Aneli se pre veze sa Asminom sa kojim ima ćerku, zabavljala sa pripadnikom Škaljarskog klana koga su na brutalan način ubili i zakopali u dvorištu. U vreme kada je njega upoznala, ona je preko granice prenosila novac za jednu kriminalnu grupu. Pošto se zaljubila, ona je dečku rekla šta radi i čime se bavi, i on je namestio otmicu tog kofera punog para koji je ona prenela za druge ljude preko granice. Kada su zajedno pokušali da pobegn, uhapšeni su, a kasnije su njega ubili. Bilo je to u svim medijima tada, on je bio poznati krimos. Aneli je upadala u razne nevolje i probleme, a kriminalci su joj i dalje za vratom., zato je i pobegla u "Elitu". Svako ko je u njenoj blizini je u opasnosti, pa tako i Janjuš. On je ispao baš naivan i blesav, uopšte čovek ne zna u šta se uvalio, nema pojma ko je Aneli - završava izvor blizak Janjuševiću.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Janjuš i Aneli Elita 7 Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
IGOR

15.12.2023 13:09

cekaju ga krimosi i treba kosti da mu polome

Melanija

15.12.2023 13:30

@IGOR - Zašto kosti da mu polome!? Nisu ga polomili što se razveo zbog Maje a sada hoće kada je slobodan čovek. Janjuševa bivša supruga je bila Džek kada je bio sa Majom a sada izgleda "Grebe" da uđe u Elitu.

Mara

15.12.2023 13:32

Zaato to nama pisete? Svakog petka ste sa elitarima pa.je pitajte. Pravite gledaoce budalama...ma ne gledaoci su budale sto gledaju a I citaju novine.

Tasos

15.12.2023 14:24

Za mene je Anelina prica najzanimljivija prica .Zao mi je sto ljudi iz produkcije guraju propalog pjevaca Sha i njegovu monotonu pricu ili pricu 2 lezbejke i maminog sina .Pravi rijaliti bi bio kada bi se Mustafa suocio sa Aneli,njegova zena,Asminova sestra,Asmin.Da vidimo zasto su zenu u pola noci istjerali zi stana sa bebom u narucju,bez zapsolenja i krova nad glavom.Zasto kada je ona tako losa su sotavili njihovu krv sa Aneli .Janjus je posebna prica ,treba mu uvesti kcer,zenu,babu punimirku,roditelje ,bracu ,da mu otvore oci .To bi bio show.Mislim da je Aneli zrtva njene naivnosti i da je dobra osoba ,duhovita je harimzaticna,dobra majka