STANIJA BEŽI OD ASMINA: Spakovala kofere, HAOS sa Aneli se oteo kontroli!

Autor:

Zadruga

29.01.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta donela bitnu odluku!

STANIJA BEŽI OD ASMINA: Spakovala kofere, HAOS sa Aneli se oteo kontroli!

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/facebook, shutterstock

Stanija Dobrojević koja već godinama privlači pažnju javnosti, odlučila je da se povuče iz medija zbog bolesti i napada koje proživljava na društvenim mrežama zbog aktuelne teme u rijalitiju "Elita". U poslednje vreme neprestano se komentariše njena veza sa biznismenom Asminom Durdžićem, čija je bivša partnerka Aneli Ahmić učesnica rijalitija. 

Starleta je istakla da je odlučila da se potpuno povuče iz javnosti i da je ovo Asminova bitka koju će on sam morati da reši. Stanija je izjavila da je prošla kroz težak period i da više ne može da rešava stvari javno, zbog čega je donela odluku da se povuče i napusti Srbiju. 

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Facebook, ATAImages, Pixabay

Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

Bivša zadrugarka spremna je da spakuje kofere i vrati se u Ameriku, gde provodi većinu svog vremena, ima stan i radi, a za domaći medij otkrila je da li će za to vreme biti u kontaktu sa Asminom i javljati se na njegove pozive. 

Ona je istakla da će nakon što Asmin "istera" svoju bitku, odlučiti da li će nastaviti njihovu vezu.

On zna koliko ja ispaštam, molim Vas kao medije da ne tražite izjave jer ja iz svega ovoga izlazim. Više ništa ja ne mogu ovde da rešim – poručila je Stanija za domaći medij. 

Republika

Foto: printscreen/facebook/youtube

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

Inače, u nedavnoj emisiji "Pitanja novinara" Aneli je brutalno oplela po Staniji zbog prozivki koje je saznala da dobije na svoj račun. 

- Ne znam ko su ljudi koji njoj aplaudiraju na njene izjave. Ima svog partnera, neka sa njim pravi dete. Nora našu svađu nikad nije videla, kad bismo se svađali to bi bilo preko poruka. Šta god da on iznese ili napravi nikad mu neće zabraniti da viđa Noru, jedinu ako ima namere da je ukrade, onda bih sve uradila da ga sprečim - dodala je Aneli Ahić i večerašnjoj emsiji, a onda nastavila da pljuje po Staniji. 

Ona nije majka i ne zna šta znači biti majka. Kad postane majka može da priča o tome. Ona ima psa i nema osećaj prema deci. Mnoge žene nisu majke, pa imaju osećaj. Čim ona moje dete upoređuje sa cigančetom, jednu malu curicu, ona je za mene monstrum. Ona sve koristi zarad reklama - poručlila je ona. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading