STANIJA I ASMIN ANGAŽOVALI ADVOKATE: Kreće borba za starateljstvo nad Norom!

Autor:

Zadruga

18.01.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli ni ne sluti šta se dešava dok je ona u "Eliti"!

STANIJA I ASMIN ANGAŽOVALI ADVOKATE: Kreće borba za starateljstvo nad Norom!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Facebook, ATAImages, Pixabay

Poslednjih dana, javnost je svedok žestokog medijskog sukoba između porodice Ahmić, sa predvodnicom Sitom Ahmić, sestre poznate učesnice "Elite" Aneli Ahmić i starlete i bivše zadrugarke Stanije Dobrojević, koja je trenutno u ljubavnoj vezi sa Anelinim bivšim mužem, Asminom Durdžićem

Stanija se sad ponovo oglasila za domaći medij i progovorila o ratu koji vodi sa Ahmićima. 

Da li ti se javila Sita Ahmić i da li imaš neka nova saznanja o Ahmićima?

- Od prvog dana znam previše, ali sam smatrala da ja ne treba da se mešam, ako je neko imao sa Ahmićkama nešto, to je bio Asmin koji je to trebao da reši. Međutim, ja sam im trn u oku, samo mene spominju, opsednuti su sa mnom, bolesnice mi dolaze oko zgrade, slikaju se. Opsesija teška! Umesto da se bave sa sestrom i svojom brukom i sramotom, one samo o meni pričaju...One su neuračinljive žene, ja bih rekla da su psihički obolele. Na šta ovo bre liči?! Možda će da ide krivična tužba, videćemo dokle će sve da ide, jer možda ne postoji izlaz iz ovoga, sem da se podnesu tužbe.

Da li veruješ u Aneline priče da nije ništa imala sa Alenom i da li ti je Asmin možda nešto pričao o tom odnosu?

- Presmešna mi je ta priča oko ljubavnika Alena i da je imala ljubavnika, a ušla u "Elitu" da prospe priču da je neko drugi ljubavnica, s obzirom da je Alen oženjen čovek.

Da li si nekada od Asmina tražila da pozove Noru i da li ste nekada zajedno pričali sa njom?

- Naravno da sam sa Asminom pričala o tome i da treba da vidi ćerkicu u Sarajevu, ali je on rekao da su mu pretile. Ne želi tamo da ide fizički, tako da će preko advokata da reši sve to.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

Da li planiraš brak sa Asminom i koliko su istine priče da je on dobio starateljstvo nad Norom i ako jesu, da li će te živeti svi zajedno i gde?

- Na to pitanje ne mogu da dam odgovor, neka vreme pokaže sve, ako je ljubav prava, ljudi onda uvek uspeju. A ako je ljubav prava, naravno da partner prihvati decu svog partnera iz prethodnog odnosa.

Da li smatraš da je Nora u boljim rukama kod Asmina i njegove porodice ili kod Aneli i njene porodice?

- Kod Asminove porodice sigurno, zato što je to normalna porodica, da ne nastavljam...Rasla bi u zdravijem okruženju - zaključila je Stanija za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading