STANIJA UPLAŠENA ZA SIGURNOST SVOJE PORODICE! Pozvala POPA, sumnja da joj Ahmićke VRAČAJU: Žena bode ljude NOŽEVIMA!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eskalirao sukob Stanije Dobrojević i Site Ahmić, nastao skandal!

STANIJA UPLAŠENA ZA SIGURNOST SVOJE PORODICE! Pozvala POPA, sumnja da joj Ahmićke VRAČAJU: Žena bode ljude NOŽEVIMA!

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY, youtube.com/Zadruga Official

Sita Ahmić, rođena sestra Aneli Ahmić, javno je zaratila sa starletom Stanijom Dobrojević, kojoj je udarila na moral i fizički izgled. Stanija se oglasila i žestoko uzvratila Ahmićevoj, a njena izjava će zasigurno izazvati dodatni haos.

Republika

Foto: youtube.com/In Production Official

Sita i Aneli Ahmić

- Reče baba Sita da mi ne daje mi više marketinga?! Ha-ha-ha, moram ja njima, vidim nije im dosta! Počinjem iskreno da se plašim od cele te poremećene porodice, od majke do ćerki. S obzirom da znam čemu su sve skloni, a da ne pričamo da mi je majka bolesnica, pre samo nekoliko dana, bila ispred praga, moraću hitno da zovem popa da mi osvešta čitav prilaz zgradi i stanu. Piše o deci i unučićima, a ne piše sa koliko ih partnera ima i sta je sve radila istim tim partnerima i sto su svi do jednog pobegli glavom bez obzira. Jos se ponosi time? Žali Bože ko je sve majka - rekla je Stanija za "Pink.rs", pa dodala:

- Žao mi je što moram da se spuštam na nivo da komentarišem ženu kojoj je rođeni brat demolirao lokal, ženu koja bode ljude noževima i maltretira, zenu čija se majka bavi ozbiljnim vradžbinama, pa ljudi koji imaju bilo kakvog kontakta sa njima moraju da posećuju hodže. Kolektivno, majka i ćerke neka se pozabave švalerima, a isto tako neka me ne vuku za jezik više, da ne bih morala da se nastavljam dalje i da pričam na koji način hrani istu tu decu. Zamisli kada ti u životu tolika briga bude Stanija, a život ti pun bede, bluda i nemorala. Od narkotika, švaleracije, zelenaša, do korišćenja hladnog oružja i maltretiranja ljudi, kofera - zaključila je Dobrojevićeva.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Majka

17.01.2024 18:28

Odnos Nore,Asmina i Aneli je odnos samo njih a ne i Stanije.Ona tu ne treba da se petlja.Razrusila je maloj curici sretno djetinstvo .Bioloski sa 40 godina kod nekih zena ,nastupa menopauza,Stanija i ne moze da rodi ako i rodi to bi bilo sa rizikom zato Asmin hoce sada Noru .Aneli je u agoniji sa ovom porodicom,zena ih ne dira,dosla je u Elitu ,da moze maloj kupiti cipelice,cizmice ,a oni njoj 2 puta salju Staniju ,objavljuju najgore stvari o njoj .Aneli treba zastitu drzave protiv Stanije i Norinog tate jer ovo sta oni njoj rade je mentalna tortura.Stanija se plase Aneline porodice a sama objavljuje gole slike ,koliko manijaka moze gledati njene gole slike,toga ona treba da se plasi a ne porodice koja hrani dijete njenog ljubavnika i koju oni mentalno zlostavljaju

Jaca 46

29.01.2024 19:35

Stanija imaš dovoljno godina da rodiš sebi dete i da se njime baviš. Ti si odron koji se bavi tuđim životima pošto nema svoj. Rodi pa komentariši umesto što se utežeš zatežeš i ne ličiš na ljutsko biće već na lutku.