MAJA I JANJUŠ PLAČU I BRIŠU SUZE JEDNO DRUGOM: Osvanuo snimak iz rehaba koji kida dušu na komade (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.01.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne scene u Elitu od kojih podilazi jeza!

Aktuelni učesnici rijaliti programa "Elita" Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš sinoć su iznenadili javnost pomirenjem nakon turbulentnog perioda njihovog odnosa. Naime, nekadašnji par našao se u istom krevetu, neprestano se milujići ispod pokrivača.

Međutim, ono što je svima promaklo jeste momenat kada Marinkovićeva posmatra Janjuša i plače u krevetu, dok je bivši košarkaš neprestano teši i briše suze sa lica.

Iako se ne može čuti o čemu je novo-stari par razgovarao, gledaoci zaključuju da je starleta i dalje potresena zbog porodične tragedije koju je doživeo bivši košarkaš.

"Janjuš briše suze Maji, tuga", "Ona plače zbog njegovog brata, zajedno liju suze", "Kakva je ovo ljubav, neprevaziđena", "Da li je moguće da ga i dalje ovoliko voli", "Tuguju zajedno, sva sam se naježila", samo su neki od komentara ispod snimka koji kruži društvenim mrežama.

Podsećanja radi, nakon sinoćnje žurke u "Eliti", koja je bila poprilično zanimljiva, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš osamili su se u rehabu, pa obavili razgovor, baš kao nekada, dok su bili u vezi. On je legao, a ona sela pored njega, pa ga tešila zbog smrti rođenog brata, Mihaila.

Jasno se moglo primetiti da su se dodirivali pod pokrivačem, a u jednom momentu su jedno drugom izjavili ljubav, te su mnogi zaključili da će ubrzo doći do pomirenja i obnavljanja veze, s obzirom da je Janjuš stavio tačku na romansu sa Aneli Ahmić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading