PROCURILA PORUKA PEĐE MEDENICE: Ovako se oženjeni pevač UDVARAO učesnici Elite!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali novi detalji afere koja trese javnost!

PROCURILA PORUKA PEĐE MEDENICE: Ovako se oženjeni pevač UDVARAO učesnici Elite!

Foto: Ata Images

Javnost je nedavno uzburkala vest o tajnoj aferi između Jovane Cvijanović i pevača Peđe Medenice. Nakon spekulacija i glasina, učesnica rijaliti programa "Elita" odlučila je da stane na put glasinama i prizna javnošta se dešavalo između njih dvoje.

Ona se poverila cimerima o intimi sa pevačem, rekla da joj je slao eksplicitne fotografije, kao i da je njihov odnos pukao jer je Peđa skrivao da mu je supruga u drugom stanju, što je Jovana saznala putem društvenih mreža. 

- Nas dvoje smo imali veliku ljubav - započela je Jovana, pa otkrila detalje o kojima do sad nije pričala: 

Sećam se kad smo razmenili brojeve telefona, a on mi se javio odmah nakon toga: ''Je l' si stigla kući?'', a ja odgovorila posle dva dana. To mi je zamerio. Dopisivali smo se sve dok nisam otišla u Budvu, a onda je sve krenulo. Nakon što sam se vratila iz Budve, posle dva dana smo se videli - govorila je Jovana.

Republika

Foto: ATA Images

Peđa Medenica i Jovana Cvijanović

Podsećamo, juče se za domaći medij oglasila Jovanina sestra i govorila o Jovaninog aferi sa 

Peđa je jedan veliki gospodin i kompozitor, koji nema nijednu mrlju u svojoj karijeri. Izlazili smo zajedno, ali ja za njihov odnos nisam znala. Od njega sam osetila samo veliko poštovanje prema Jovani i meni, ništa dalje od toga - istakla je Jovanina sestra.

Ona se i osvrnula na Peđinu pesmu ''Ne lupaj mala'', koju je, kako Jovana navodi, posvećena upravo njoj.

Zaista bih lagala kada bih rekla da sam za bilo šta od toga ja znala. On je bio ispravan prema nama. Ona mi je rekla da je osetila neke varnice i simpatije među njima, ali ne i da se nešto desilo. Ona ima poštovanje prema njemu i dan danas. On u Tršiću u skorije vreme nije nastupao, nisam ga ni videla, ali verujem da, ukoliko je nečega bilo kako ona kaže, da joj ne bi bilo lako da ga sretne nakon svega - zaključila je Jovanina sestra za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading